UDSALG 💕 UDSALG 💕 UDSALG

Hvilket stjernetegn har du den bedste seksuelle kemi med?

Hvilket stjernetegn har du den bedste seksuelle kemi med?

Hvem kan virkelig, virkelig tænde op under dig? Er det Tyren, Jomfruen eller måske Vædderen?

Er du nysgerrig efter, at finde ud af hvem du har den bedste seksuelle kemi med og hvilket stjernetegn der kan få dig til, at se verden på en helt ny måde? Find ud af hvilken kombination af stjernetegn der kan få himlen til at slå revner.

Vædderen & Vægten

(21. mar. - 19. apr.) - (23. sep. - 22. okt.)

Vædderen og Vægten - seksuel kemi

For Vædderen er det ’all about action’ og de kan slet ikke få nok, på den gode måde. Vædderen elsker at flirte, tage kontrollen og har en attitude og beslutsomhed, som du kun finder hos Vædderen.

Vægten er derimod en meget mere lidenskabelig, eftertænksom og betænksom type. Vægten tager lidenskab til et helt nyt niveau, og når Vægten tillader sig selv og andre, at komme helt tæt på, får du passion og intensitet, som du aldrig har fået det før.

Det er muligvis kun Vægten, som er i stand til, at tæmme den vilde Vædder og give den passion, som Vædderen konstant higer efter. Modsat, kan Vædderens beslutsomhed og positive attitude overbevise Vægtens ubeslutsomme sider og tendenser, til at lade sig give sig fuldstændig hen i en kæmpe rus.

De ligner et usædvanligt par, og helt ærligt, de er et ret usædvanligt par. Men den nysgerrighed og respekt Vædderen og Vægten har for hinandens styrker, drager dem sammen som to magneter. De fuldender begge, præcis de ting, som den anden mangler og på den måde komplimenterer de hinanden fuldstændig perfekt. I soveværelset, giver de hinanden alt det den anden begærer.

Tvillingen & Skytten

(21. maj - 20. jun.) - (22. nov. - 21. dec.)

Tvillingen og Skytten - seksuel kemi

Kender du de par, som du tøver en smule med at invitere med til noget som helst, I frygt for den stemning og det drama de tager med, når de kommer indenfor dørene..? Well, sig hej til Tvillingen og Skytten.

Tvillingen og Skytten er et af de der vilde par, som konstant søger spænding, de lokker hinanden med på ballade og faretruende eskapader. Man kan altid mærke spændingerne og den kemi de har sammen - både de gode og de knap så gode - og man er aldrig i tvivl om deres tilstedeværelse.

Hvordan mon deres liv i soveværelset ser ud? Det er mere varieret end en pose matadormix. Det spænder bredt - fra blidt og romantisk til udfordrende og grænsesøgende. Og, jo mere udfordrende eller grænsesøgende, jo mere er de all in. De er så ekstatiske over, at have fundet én, som er ligeså udfordrende som de selv er - og de forsvinder ofte sammen helt ind i deres egen verden.

Tyren & Skorpionen

(20. apr. - 20. maj) - (23. okt. - 21. nov.)

Tyren og Skorpionen - seksuel kemi

Tyren og Skorpionen er begge vanvittig fysiske stjernetegn, som elsker at få alting til at syne, lyde, dufte, smage og føles helt fantastisk. Sammen har de den perfekte beruselse.

I soveværelset møder Skorpionens appetit på varierende intimitet, Tyrens ønske om at dvæle og give sig hen i en ekstase. 'Det eksperimenterende' er nøgleordet mellem de to. Faktisk, er det sjældent at kombinationen af Tyren og Skorpionen nogensinde forlader soveværelset, og hvis de gør, tager de som regel deres elskov og intimitet med dem.

Som par, skaber de den slags intimitet, du kun ser på film - og det er ikke pornofilm vi mener her - selvom det nogle gange kunne tangere i den retning. Det kan blive meget, meeeget frækt når man sætter de to stjernetegn sammen. Kom imellem de to, og du vil seriøst fortryde det - de to bærer nag for underholdningens skyld.

Krebsen & Stenbukken

(21. jun. - 22. jul.) - (22. dec. - 19. jan.)

Krebsen og Stenbukken - seksuel kemi

Modsætninger tiltrækkes - så sandt som det er sagt, og det er præcis den dynamik der ligger bag Krebsens og Stenbukkens powerfulde forbindelse.

Krebsen er en fantasifuld, sjov og en følelsesmæssig drømmer, hvorimod Stenbukken er en ’hard ass’, som er yderst ambitiøs, seriøs, målrettet og simpelthen ikke I stand til at falde for useriøse drømmere… så man ville nok tro at Krebsen var 'OFF the menu'. Men det er faktisk helt modsat.

Krebsen og Stenbukken kommer fra hver sin ende af det personlige polarsystem og finder hinandens modsætninger vanvittig eksotiske og fascinerende. Deres kærlighedsliv er uhæmmet og ukompliceret, fordi de får lov til, at handle ud fra de fantasier, som de normalt ville være mere tilbageholdende med, at dele med nogen, som er mere som dem selv. Hos Krebsen og og Stenbukken er regler til for at blive brudt, og det føles virkelig godt.

Løven & Vandmanden

(23. jul. - 22. aug.) - (20. jan. - 18. feb.)

Løven og Vandmanden - seksuel kemi

For Løven handler det kun om Løven og de bryder sig ikke om, at blive overgået eller slået i noget eller af nogen andre. Når det er sagt, vil de også have det bedste af det bedste ved deres side, hvilket kan føre til en vanskelig forbindelses dynamik (det kan ofte give et spor af knuste hjerter og drømme ...). Svaret hertil er: Vandmanden!

Vandmanden er det "bedste" i form af intelligens, hvilket Løven virkelig respekterer og finder tiltrækkende. Samtidig er Vandmanden så tilpas distanceret og kølig nok til ikke, at bemærke halvdelen af det BS Løven kommer med.

Vandmanden lever i sin egen verden, mens Løven kæmper for at være ’The King’ eller ’The Queen’. I soveværelset, har Vandmanden nogle yderst avanceret og frække idéer og fantasier – og Løven har de fysiske egenskaber til, at få dem til at komme (*ahem*) ud i virkeligheden. Intelligens + styrke = yderst powerfuld pakke.

Jomfruen & Fisken

(23. aug. - 22. sep.) - (19. feb. - 20. mar.)

Jomfruen og Fisken - seksuel kemi

En VIRKELIG underlig kombination, virkelig! Jomfruen er den pragmatiske og realistiske type, som er forankret i virkeligheden og logikken. Fisken er, for nu at være helt ærlige, lidt væk i winter wonderland. De lever oppe i skyerne og ender sandsynligvis i en form for kult-fællesskab, tilbeder yoghurt eller noget helt tredje. Men sammen, er Jomfruen og Fisken helt unikke. De forstår og udglatter hinandens ekstremer. De finder hinanden gennem en fælles sans for humor - og elsker at lave sjov med hinanden.

Sexlivet? Det er vildt! Fisken kan få Jomfruen til, at sænke de temmelig imponerende parader og slippe den indre frækkert løs. En frækkert som få ville have gættet på var derinde.

Fisken er med på hvad som helst, lige fra frækt lingeri i soveværelset til bundløse strømpebukser bag spejderhytten. De finder det befriende og bekræftende at have fundet en hemmelig side hos sin partner, som ingen andre kender til eller ville have gættet på var derinde. De to vil aldrig fortælle dig, hvordan det foregår derhjemme - men stol på mig, it's going down bag hjemmets fire vægge.