UDSALG 💕 UDSALG 💕 UDSALG

De 7 mest populære Fetishes

De 7 mest populære Fetishes - hvad er du til?

Har du mod på at dele dine dybeste og frækkeste fantasier med din partner? Uanset hvor længe du og din partner har været sammen kan det, at skulle dele og udtrykke sine fantasier, kinks og fetishes være ret grænseoverskridende og en smule nervepirrende for de fleste, og muligvis også føles en smule risky.. right?

Men hvis du er bekymret for, at du er til noget din partner vil rynke på næsen over, så kan du godt pakke de tanker væk igen. Det du er til, er måske mere udbredt og almindeligt, end du lige går og tror.

Og hvis du nu sidder og tror, at du ikke er den type der har en fetish, så er det helt sikkert bare fordi du ikke har fundet din endnu (eller givet dig selv lov til at have en fetish).

Vi har lavet en masse research og fundet frem til de 7 mest populære og udbredte fetishes - scroll ned og se om du kan genkende dig selv eller din partner i en - eller flere - af dem.

FOD FETISH

FOD FETISH

Vi kan ikke starte denne her liste med andet end den absolut mest udbredte fællesnævner for rigtig mange mænd - fod fetish! Seriøst, den er så populær, at du enten kender en der er til denne her fetish eller også dater din veninde i øjeblikket en fyr, der har en fod fetish.

Der er rigtig mange måder at nyde fod fetish på og den har grene ud til både strømper og stiletter, men vi holder os her til selve fødderne. Typisk er det ting, som at slikke og sutte på tæerne, der tænder personer med fod fetish, men nogle nyder også at blive rørt ved med fødderne, de steder man normalt ville bruge og røre med hænderne. Nogle tænder på at man træder på dem - det kan være på ryggen, brystet og endda i ansigtet og de mere intime dele af kroppen.

Der er lavet en del research om hvorfor en fod fetish opstår. Sigmund Freud mente at det var pga. ligheden mellem fødder og en penis, at nogle folk havde en fetish for fødder - det kan vel så diskuteres, eftersom at 97% af folk med en fod fetish er mænd… Nå anyway, så har vi neuroforsker Ramachandran, der mener at fod fetish skyldes, at vores hjerne er opdelt med et center til hver kropsdel, hvor centeret mellem vores kønsdele og fødder ligger klods op ad hinanden, og at det kan forårsage en fod fetish, når de to centre ikke er ”isoleret” godt nok fra hinanden - så blander hjernen de to sammen og der opstår en fod fetish.

Der findes mange forskellige teorier og bottomline er vel, at den er kommet for at blive og er den absolut mest udbredte fetish.

Men husk lige på at, der findes et helt folkefærd derude, som synes at fødder er ret usexede. Så hvis du vil kaste dig ud i noget fræk fod sex, skal du lige sørge for at tage samtalen omkring fødder, med din partner - det ville være lidt ærgerligt at ødelægge den frække stemning ved, at smide et par fødder i hoved på din partner, som virkelig ikke tænder på fødder. Det kan hurtigt ende i en virkelig akavet situation.

VOYEURISME FETISH

VOYEURISME FETISH

Voyeurisme er det man kalder det, når man tænder på at se andre have sex. Du kan være til denne her fetish på rigtig mange niveauer. På den mere vanilje/fløde agtige side, handler det om at man tænder på, at se sin partner (EFTER AFTALE) røre ved sig selv eller at ens partner ser på en, mens man gør intime ting ved sig. Det kan være en sjov og fræk måde at pifte tingene lidt op I soveværelset.

På den mere ’modige’ side handler voyeurisme om, at se på andre have sex, afklæde sig og faktisk spionere. Her vil vi helst ikke komme med eksempler på hvordan det kan foregå, da vi ikke skal give nogen ”gode idéer”, som tangerer til brud på privatlivets fred.

Men i stedet for at rode jer ud i noget, hvor du/I måske ikke kan bunde og for at undgå at gøre andre forlegne, så er rollespil oplagt - her kan fantasien få frit spil, når en af jer ”er alene hjemme” og tager et bad eller står foran spejlet og prøver det nyeste indkøbte lingeri… kun fantasien sætter grænser i rollespil.

Uanset hvilken grad du er til voyeurisme, så start stille ud og find jeres grænser. Og please, lad være med at bryde nogle regler, love eller andre folks grænser.

LAK & LÆDER FETISH

LAK & LÆDER FETISH

Det her er den fetish, som rigtig mange forbinder med ordet ’fetish’ - så den er ret populær!

Fetish for materialer er super populært. De mest populære materialer er latex, læder and gummi. Der er helt sikkert noget BDSM (BDSM fetish kommer længere nede), der ledsager denne her type af fetish, men her handler det som regel om en tiltrækning til selve materialet. Nogen tænder på det hårde dominerende udtryk de her materialer har, for andre handler det om følelsen af materialet og for nogen er det lugten af materialerne, der tricker deres fetish.

Faktisk er det hverken lak eller læder tøjet er lavet af - det er bare et udtryk man bruger. Men fordi rigtig mange mennesker ikke tåle latex, er det erstattet af det man kalder PVC (polyvinyl chloride) eller wetlook (PU - polyurethan). Materialerne ligner lak og læder, men er (heldigvis) mere behagelige at have på, de sidder bedre til kroppen og holder også meget bedre pasformen - vi kender alle sammen det med læderbukser, der giver sig efter et par gange, og så er den fest forbi, fordi læder ikke trækker sig sammen igen på samme måde som f.eks et par jeans. Det sker ikke med PVC og wetlook.

Så skal du have fingrene i en kjole eller dragt, skal du altså lede efter PVC eller wetlook. PVC har en skinnende overflade og er også kendt som lak, mens wetlook har en mere mat overflade og minder om læder i udtrykket.

Latex er faktisk slet ikke tilladt i mange sex- og swinger-klubber - netop pga. allergier hos folk. Så pas på hvad du ifører dig.

Hvis du er til denne her fetish, kan du, uden at frygte for allergier og grimme udslæt, kigge forbi vores kollektion The COAX fetish, som er 100% tilladt i på klubberne ;-)

ROLLESPIL FETISH

ROLLESPIL FETISH

Hvis du kender COAX Copenhagen, så ved du også at vi er helt pjattet med kostumer og rollespil. Rollespil er en leg hvor man får lov til, at være lige den man har lyst til, man får lov til at gøre lige hvad man har lyst til og man kan lege med lige præcis dén person man har lyst til (hvis din partner er med på rollen selvfølgelig). Og vi har naturligvis alle de kostumer og looks du skal bruge for at udleve din fantasi.

Rollespil er også en rigtig god og sund måde, at udleve sine frækkeste fantasier; vi vil jo nok ikke have den vildeste lyst i virkeligheden, til at have fræk sex med vores uddannelsesvejleder, læge eller politibetjenten der stoppede os fordi vi kørte for stærkt (i hvert fald ikke mens de er på duty), men fantasien kan være super fræk sammen med din partner.

Du kan blive inspireret til jeres eget frække rollespil i vores RolePlay kostume kollektion HER!

PIERCING FETISH

PIERCING FETISH

Piercing fetish var ny for os - men vi har heller ikke nogle piercinger (måske man skulle få en..). Så hvis du er en af dem, som har noget, ud over dine ører, piercet, well hello sexy! Du er hermed havnet helt utilsigtet (eller måske var det tilsigtet) direkte ned i en super populær fetish.

Piercing fetish siger sig selv - her tænder folk på piercinger. Typiske steder vil være tungen, ansigtet, navlen og i de mere intime dele af kroppen (av!). For nogen er det følelsen af det hårde og kolde metal mod den bløde og varme hud, der tænder dem. Mens andre tænder på visuelt at se på piercingerne.

Shout out til de modige, som går all in med deres piercinger og commit’er til deres fetish!

BDSM FETISH

Bondage. Disciplin. Sadisme. Masochisme.
 

BDSM FETISH

Under BDSM Paraplyen finder vi flere forskellige lyster og lege. BDSM har været meget udbredt i rigtig mange år - faktisk blev den første BDSM forening (sexklub) stiftet i 1979 i København og senere udbredt til andre storbyer i Danmark. Men det var først da de populære ‘50 Shades of Grey’ bøger og film udkom, at folk for alvor fik BDSM på læberne og hele genren blev hypet i alle mulige afskygninger.

Størstedelen af de ting, der praktiseres i BDSM verdenen, vil udenfor BDSM miljøet/omgivelserne, virke krækende, ubehagelige og voldsomme, da de både kan byde på smerte, ydmygelse, indespærring og tvang.

I et BDSM forhold er der en forudgående aftale mellem to (eller flere) parter og forholdet udspringer typisk fra en af de 3 grene:

B/D

(Fiksering og Disciplinering)

Her handler det om nydelsen i at blive bundet/fikseret - det kan ske på flere niveauer og med forskellige objekter som reb, håndjern osv.

D/S

(Dominans og Underkastelse)

Her finder vi Master-Mistress, Hersker-Slave, Master-Submissive eller M/s-forholdet - kært barn har mange navne. Det er et forhold, som udspringer af et psykisk rollespil - ofte omkring hierarki eller social status - hvor den ene part dominerer og bestemmer over den anden.

S/M

(Sadisme og Masochisme)

Her kræver det en part der tænder på at påføre sin partner smerte og en part der tænder på at blive påført smerte. S/M tager D/S til et andet niveau og handler ikke kun om rollespillet mellem Master og Mistress, men også om den fysiske smerte.

Sørg for at du udlever de her frække fantasier med en du stoler 110% på, at I har udtrykt jeres grænser inden I går i gang og så er det et absolut MUST med et safety-word.

LINGERI FETISH

LINGERI FETISH

Det her kan vi 100% sætte os ind i - lingeri! Du betragter måske ikke dig selv, som kinky og tænker måske at du ikke har en fetish, men lingeri er kommet for at blive og aldrig har vi hørt om en mand, som ikke tænder på sin kvinde i et sæt sort blonde lingeri med selvsiddende nylonstrømper.

Lingeri er jo så meget mere end blot et fint sæt med (matchende) bh og trusse, det er også alt tilbehøret som hofteholder, selvsiddende nylonstrømper (som også tit findes i fod fetish genren) og sexede transparente cover-up’s som kimonoer og negligee’er.

Lingeri bliver dog først en fetish, når det er et MUST for at kunne tænde på og få noget ud af selve akten. Det kan være følesen af de bløde og glatte nylonstrømper, fornemmelsen af en delikat blonde mod huden, stropperne fra hofteholderen, som giver ham lov til at ’pakke sin kvinde ud’. De fleste mænd tænder, på at se deres kvinde har gjort noget ud af sig selv og iført sig noget fræk, kun for at forføre ham!

Lyder det som en fetish, du kan finde dig selv i - KLIK HER og se vores enorme udvalg af frækt lingeri og undertøj.