VIABILL

Shop med Viabill

Nu behøver du ikke længere at vente til d. 1, før du kan shoppe nyt og lækkert lingeri til den romantiske date-night, finde den perfekte gave eller bare forkæle dig selv (fordi du fortjener det)!

Du har mulighed for, at shoppe løs i frækt lingeri og lækkert undertøj hos COAX Copenhagen - også selvom det ikke lige passer ind i dit cash-flow. Du kan nemlig vente med betalingen, til der er lidt mere luft i dit cash-flow. Vi har indgået et samarbejde med ViaBill, hvor du får en konto på op til 2.000 kr. helt uden renter og gebyrer.

Hvad er ViaBill?

ViaBill er en betalingsmetode, der giver dig mulighed for at shoppe så mange gange du vil for op til 2.000 kr. ViaBill gør det muligt for dig at “købe nu og betale senere”. Når du betaler tilbage til ViaBill, betaler du i 4 lige store månedlige betalinger – helt uden renter.

  • Der er øjeblikkelig godkendelse ved kassen.
  • Det er gratis at bruge ViaBill.
  • Du kan shoppe på mere end +4.500 webshops.

Er der renter og gebyrer med ViaBill?

Der er ingen renter og gebyrer, når du betaler med ViaBill. Det er gratis at have en ViaBill konto, når du shopper for op til 2.000 kr.

Hvis du derimod ønsker at shoppe for mere, har du mulighed for at blive opgraderet til en gebyrbærende konto på 5.000 kr. eller 10.000 kr. Her vil der være et månedligt gebyr på hhv. 49,00 kr. og 99,00 kr.

ViaBill tror på gennemsigtige priser.

Hvordan tilmelder jeg mig ViaBill?

Du kan tilmelde dig ViaBill ved kassen i checkout på shoppen.
Det er enkelt; Du skal bare vælge ViaBill som betalingsmetode under betalingsvalg.

Første gang du betaler med ViaBill, skal du igennem en kort oprettelse. Her har vi kun brug for din email, mobilnummer, CPR- nummer og dine kortoplysninger. Du ved indenfor 20 sekunder, om du er godkendt til at betale med ViaBill.

For at bruge ViaBill skal du:

  • være minimum 18 år.
  • have et gyldigt og verificerbart mobilnummer.
  • have et dansk betalingskort (VISA eller Mastercard).

 

Hvilke informationer skal ViaBill bruge, når jeg tilmelder mig?

ViaBill skal bruge din email, mobilnummer, CPR-nummer og et betalingskort, når du tilmelder dig ViaBill og dermed foretager dit første køb.

Ved dit næste køb med ViaBill skal du kun verificere dig selv med din email-adresse.

Det med småt:

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark.

Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill kan foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standard Handelsbetingelser.

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder.

ViaBill består af ViaBill Group A/S, ViaBill A/S og er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og topfolk inden for E-commerce markedet.

Vil du læse mere om ViaBill, kan du klikke HER!

 

Klar til at gå shop-amok? Kom med..