5 ’KINKS’ der med garanti sætter gang i parforholdet (igen)

5 ’KINKS’ der med garanti sætter gang i parforholdet (igen)!

Som kvinde i et seksuelt forhold, har du sikkert tænkt på at prøve noget nyt og spændende, og måske afvige lidt fra jeres regelmæssig sex rutiner. Men har du taget initiativ og gjort noget ved det?

Vi kan alle sammen være lidt usikre og nervøse for at prøve nye ting – og muligvis en smule bange for at slippe kontrollen... Men der ér altså bare noget helt særligt ved, at have en ny seksuel oplevelse med sin partner, som virkelig kan sætte gang i følelserne, forholdet, intimiteten og i måden I ser hinanden på.

Hvis du ikke helt ved hvor du skal starte, så lad os hjælpe dig med at udforske nogle idéer. Du behøver ikke at være en badass dominatrix for at sætte lidt gang i soveværelset eller prøve nye frække ting.

Scroll ned og få vores 5 ’Kinks’, som du kan prøve sammen med din partner.

KINK #1 Easy Access Lingeri

KINK #1 Easy Access Lingeri

Du behøver ikke bruge fantasien – nu skal jeg vise dig...

En simpel måde at få lidt mere ‘kink’ ind i soveværelset er ved at tilføje et par frække bundløse lingeri styles. Og hvis du ikke allerede har et par super sexede bundløse (easy access) styles allerede, så er det bare med at få fingrene i dem. Det kan være et par sexede bundløse nylon strømpebukser, et par bundløse trusser eller den frække bh model ’shelf bh’ (også kaldet open cup bh). Du vil føle dig, som en absolut sex babe. De her styles er på ingen måde, som det ’safe’ og klassiske sorte blonde lingeri – næh nej, det her lingeri, sparker din femininitet på plads og giver dig, på magisk vis, en rank ryg, en barm der sidder et par centimeter højre end den plejer og en udstråling der siger va-va-voom! Er du klar over hvor vild din mand bliver, når du ikke skal smide dit super frække lingeri inden han kommer på banen? Det er SÅ sexet!

Og ikke for at prale, men vi har faktisk en masse super frække styles til præcis denne her slags kink - dem kan du se HER.

KINK #2 Temperature Play

KINK #2 Temperature Play

 Du skal vist lige køle lidt ned skat... nu skal jeg hjælpe dig.

Dybest set er ’Temperature Play’ en leg med genstande – det kan både være flydende og faste – som I bruger til at stimulere kroppen. De mest anvendte ting til denne her form for leg er is, olie, og endda fødevarer som f.eks. sirup eller flødeskum. Det er et rigtig godt og anderledes forspil, der med garanti vil skubbe til dine og din partners sanser.

Alle har isterninger i deres hjem, ikke? Kør en isterning henover hinandens nøgne kroppe og mærk kroppen trække sig sammen, og mærk både kulde og varme på én gang. Hvem havde troet at kuldegysninger og ’goosebumps’ kunne føles så rart?

Hvis I er mere til det varme, kan I dryppe varm voks på hinandens kroppe eller slappe af med en varm olie massage.

Ansvarsfraskrivelse: VENLIGST gør jeres forarbejde på ’voks spil’. Sexskader kan virkelig dræbe lysten og humøret. Medmindre I er til den slags selvfølgelig.

KINK #3 RolePlay 

KINK #3 RolePlay

 Holdt, STOP – du er vist frækkere end politiet tillader!

Har du nogensinde fantaseret om at lege ‘Dr. Love’ med din partner? Eller måske trænger du til at få opfrisket alfabetet og 3-tabellen som fræk skolepige? RolePlay går ud på at leve sig ind nogle roller og udleve en fræk fantasi derigennem. RolePlay giver dig også en oplagt mulighed for at lege med frække kostumer – man bliver vel aldrig for gammel til at lege..

Brug din fantasi! Der er uendelige scenarier. Er du en Boss Babe og din mand den lækre pakke-fyr? Måske er han en fræk pool boy og du er den ensomme housewife? Vær ikke bange for at eksperimentere med de mange personligheder.

Klik her og find din egen rolle iblandt vores frække RolePlay kostumer.

KINK #4 Mild Bondage (B) 

KINK #4 Mild Bondage (B)

 Kan du give mig en hånd? Jeg er en smule bundet op her…

Bondage er den type i BDSM, hvor en person er bundet eller tilbageholdet for nydelsen. Når du hører ordet “bondage”, tænker du sikkert på en eller anden langt ude ‘50 Shades of Grey’ agtig scene (og krummer lidt tæer – bøgerne er SÅ meget bedre end filmene, we know). Men du behøver altså ikke være bundet til sengegavlen med benene op i luften for, at kunne have en blid bondage oplevelse. Men start forsigtigt. Få fingrene I nogle frække accessoires som blindfold og wrist cuffs eller restraints – du kan helt sikkert også finde ting, som kan bruges i skuffer eller skabe derhjemme. Mon ikke der ligger noget satinbånd fra en gave du fik engang eller sovemasken du bruger i flyet, når I skal på ferie.

En overraskende (eller måske ikke så overraskende alligevel) stor del af os elsker at blive bundet, fordi det er en måde at slippe kontrollen. Og det at blive bundet betyder ikke, at man nødvendigvis skal have hård og voldsom sex. I kan sagtens gøre det på en blid, intens og romantisk måde.

Kend din BDSM:

  • Bondage (B)
  • Bondage & Disciplin (B&D)
  • Dominans & Submission (underkastelse) (D&S, DS, D/S, D/s)
  • Sadisme & Masochisme (eller Sadomasochisme) (S&M, SM)

Er du blevet nysgerrig, kan du gå på opdagelse i vores soft bondage lingeri HER

KINK #5 ’Uskyldig’ Ekshibitionisme 

KINK #5 ’Uskyldig’ Ekshibitionisme

 Shhh…. Kommer der nogen..?

Hvis I ikke er bange for, at få adrenalinen til at pumpe godt rundt i kroppen, skulle I måske overveje, at lege lidt med noget ’uskyldig’ ekshibitionisme. Ekshibitionisme går ud på, at udstille sig selv i en offentlig eller semi-offentlig sammenhæng – i denne her kink handler det om spændingen i ’at blive opdaget’. Det betyder absolut ikke, at I skal drøne ned og have sex hos købmanden, men I kan eksperimentere med spændingen og det offentlige rum på en lidt mere diskret og, vel at mærke, lovlig måde. (Seriøst, I skal ikke blive anholdt for ’offentlig uanstændighed’.)

Start stille ud og nyd hinanden i baghaven eller på altanen i de tidlige timer, hvor chancen for at blive grebet på ’fersk gerning’ er mindst. I kan også sparke liv i den gamle teenage kliché med at parkere bilen et eller andet ”hemmeligt” sted og hoppe om på bagsædet. Den seksuelle spænding ved muligvis at blive busted vil skærpe alle jeres sanser.

Og vi siger det lige igen, dont get freaky - lad være med at parkere bilen foran Føtex kl. 11 lørdag formiddag… Please!

Vidste du at der også findes det modsatte af en ekshibitionisme? Det hedder voyeurisme. En Voyer tænder på at se andre nøgne og på at se andre have sex.

Nu er det store spørgsmål så - hvilken KINK skal I prøve? Lad jer inspirere og gå på opdagelse i vores mange COAX kollektioner HER. Der er helt sikkert også noget for jer!