UDSALG | Priser ned til 39 kr.

Hvilken effekt har perle lingeri?

Hvilken effekt har perle lingeri?

Den elegante og delikate ‘Original Pearl’ kollektion er designet af den spanske designer Luis Álvarez. Luis står bl.a. bag den berømte ‘Classic Pearl Thong’, som blev verdens kendt fra afsnittet i Sex & The City, hvor Samantha får en smuk sort æske af Richard, som indeholder et par sorte blonde trusser med en pirrende og delikat perlesnor.

The Pearl Thong blev yderst populær pga. perlesnoren på trusserne, som er designet til, at give en stimulerende følelse for kvinden, når hun bærer trussen.

Designet for perle kollektionen hedder BRACLI og navnet kommer af de to mest intime og personlige ord for kvinden “Braga(lingeri) og Clítoris”. Bracli er en kombination af delikat blonde lingeri og bløde smukke perler, som giver en pirrende og stimulerende følelse på kvindens mest følsomme områder af kroppen.

Det smukke lingeri har været beskyttet af en ‘International Invention Patent’ enhed siden 1996, hvilket garanterer en eksklusivitet og originalitet af designet, og forhindrer ethvert forsøg på at kopiere eller re-designe det eksklusive lingeri.

Der er siden perle trussen videreudviklet på kollektionen, som i dag byder på de lækreste og mest eksklusive styles. Du finder alt fra fine toppe med perlesnoren designet ind, som en smuk perlekæde omkring halsen, til de mest delikate chemiser og bodysuits - alle styles med hver deres individuelle perle design.

Men, der er naturligvis andre og mere vigtige faktorer for stimulans af kvinden end blot den fysiske følelse af lingeri. Der er også mere intense faktorer end bløde og pirrende perler. Det handler i høj grad også om hvordan kvinden, fantaserer omkring hele det spændende Bracli univers – vi kalder det ’Bracli stimulates’.

Se undertøjet som en invitation, til at få maksimal nydelse og åbne op for de kvindelige følelser og den kvindelige stimulans, når hun bærer Bracli lingeri.

Bracli perle lingeri er meget mere end blot et frækt sæt undertøj – det er en oplevelse!

Vi opfordrer til, at dele oplevelsen med din særligt udvalgte og nyde al den energi og forkælelse der følger med Bracli perle kollektionen.

 

DU KAN SE HELE PERLE KOLLEKTIONEN HER