UDSALG - sidste chance ♥

Vil du lære COAX pigerne bedre at kende?

COAX Copenhagen - pigerne bag lingeri butikken

COAX Copenhagen er en shop drevet af piger for piger - mændene er naturligvis også mere end velkommen ;-)

Hos COAX Copenhagen er det vores mission at tilbyde så bredt et udvalg, til så bredt et publikum, som muligt. Derfor rejser vi ud i hele verden lige fra Holland til Hollywood, for at finde alle de unikke, anderledes og fede mærker. Vi ønsker at dække både store som små størrelser og gør samtidig vores bedste for, at kunne tilbyde lingeri, badetøj og kostumer i alle prisklasser - så alle kan være med. Uanset om du ønsker eksklusivt lingeri fra high-end brands eller om du går mere op i, at det skal være et på et prisniveau som kan overskues - så kan du finde det i vores forretning.

I 2009 startede vi narremissen.dk - i dag COAXcopenhagen.dk - i en lille Københavner lejlighed. Det skulle bare være et sjovt og udfordrende “side” projekt. Men i 2010 voksende narremissen.dk ud af den lille lejlighed og tilblivelsen af et større eventyr (end nogen havde drømt om) var i gang.

I 2016 indgik CPHagen ApS - som ejer COAXcopenhagen.dk - partnerskab og vi knokler i dag, for at vores kunder skal kunne få det bedste af det bedste.

I 2018 blev narremissen.dk 'voksen' og det resulterede i et navneskift - COAX Copenhagen. Vi valgte at ændre navnet, så det passede bedre til den udvikling, som shoppen havde taget og den retning, som vores kunder trak os i.

Alle de nye brands og produkter er blevet mere eksklusive og vi byder på et væsentlig bredere sortiment, som henvender sig til et bredere publikum - men vi holder os naturligvis stadig til vores altid fantastiske priser.

Det vigtigste for os er at du er glad og super tilfreds!

Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder og derfor går vi meget op i vores kundeservice. Det er vigtig for os, at alle vores kunder 'går fra vores forretning' med en god oplevelse!

I kundeservice sidder vores søde COAX piger klar, både på Facebook, Instagram og på mail, for at hjælpe dig bedst muligt gennem dit køb. Pigerne kan tracke din pakke for dig, hvis du ikke kan finde den eller hvis du blot har brug for hjælp til en ombytning eller returnering.

COAX pigerne kan det hele :-)

Produkternes leveringstid finder du under de enkelte modeller - leveringstiderne varierer afhængig af brand.

Vi pakker bestillinger og sender dem afsted alle hverdage - i weekenden holder vi fri ;-)

Kl. 15.00 kommer vores altid søde og glade postmand forbi og afhenter pakkerne, som typisk vil blive leveret den efterfølgende dag hos kunden - også lørdage, hvis du får leveret 'uden omdeling'.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@coaxcopenhagen.dk - vi besvarer din mail inden for max 24 timer i hverdagene :-)

 

Kærlig hilsen

COAX pigerne

COAX Copenhagen