UDSALG 💕 UDSALG 💕 UDSALG

Vil du lære COAX Copenhagen bedre at kende?

COAX Copenhagen

Velkommen til COAX Copenhagen - et inklusivt univers fyldt med eksklusivt frækt lingeri!

COAX Copenhagen er en danskejet online butik med fokus på intimitet, inspiration og fantasi. Vi byder alle velkommen i vores lingeriunivers, hvor vi præsenterer dig for og tilbyder en imponerende overflod af alt, hvad du kan forestille dig indenfor lingeri og undertøj. Vi sætter stemningen med udførlige beskrivelser og giver jer inspiration til jeres intime stunder.

Vi sidder klar til at hjælpe med kyndig rådgivning og en ægte passion for lingeri, detaljer og for at finde det helt rigtige til jeres særlige aften. Vi giver dig diskret og hurtig levering samt 30 dages fuld retur- og ombytningsret.

Men COAX Copenhagen er meget mere end en webshop; det er en oplevelse fra det øjeblik, du træder ind. Så læn dig blot tilbage og nyd den magiske rejse og følelsen af, at din nysgerrighed og lyst vækkes, mens du udforsker vores spændende kontraster, pikante, stimulerende og elegante designs, og det enorme udvalg i en bred vifte af genrer.

Bag det unikke COAX univers står Christina, som selv består af en masse spændende kontraster. Med en baggrund som advokatsekretær og job i en formel, poleret og velrenommeret virksomhed, havde Christina samtidig en passion og interesse for de bløde blonder, og en drøm om at levere frækt, sofistikeret og pirrende lingeri på en indbydende og præsentabel måde - og i et prisniveau, som alle kan være med på. Hendes unikke blik for detaljer har år efter år, skinnet igennem i materialer og designs, og er en sand hyldest til feminint raffinement.

I 2009 startede Christina forretningen i en lille Københavnerlejlighed. Det, der blot skulle være et sjovt og udfordrende projekt, voksede dog hurtigt ud af den lille lejlighed, og tilblivelsen af en eventyrlig rejse var i gang.

For Christina er enhver kvinde unik og skal behandles og kurtiseres derefter. Derfor gør hun netop dét i sit pikante univers. Her er det muligt for kvinder i alle aldre og størrelser at udtrykke deres inderste passion og sensuelle personlighed. Gennem et bredt udvalg af sexet lingeri i alskens materialer - fra bløde, subtile blonder, transparent nylon, pikant wetlook til provokerende PVC og vinyl, er det nærmest umuligt at gå tomhændet fra butikken. De nøje udvalgte kollektioner byder på designs og genrer, der tilfredsstiller enhver smag og præference. Uanset hvilket stof din fantasi er lavet af, kan den helt sikkert blive til virkelighed her.

Vi håber, dette bliver starten på en vedvarende affære. Mange, der først har handlet og mærket COAX Copenhagen på egen krop, vender tilbage for at handle igen og igen og…

Er du klar til, at lade Christina dele den første af sine hemmeligheder med dig?

Vi kvinder foretrækker, at vores partner køber frækt lingeri til os. Vi tager det hjertens gerne på, men kurtiseringen starter, når partneren udvælger og viser initiativ, fremfor at lade os købe pikanterierne selv... Og findes der en bedre gave end en gave, der bliver ved med at give?

Forkæl din kvinde og lad den forførende oplevelse fortsætte, når hun modtager og åbner sin pakke – og derefter selv bliver den ultimative gave og en invitation til udpakning og udfoldelse, til leg og lidenskab.

Der er altid en anledning til forførelse og forkælelse!