10 geniale tema fest idéer!

10 geniale tema fest idéer

Tema fester er altid super sjove og uden tvivl de fester, vi husker aller bedst. Har du besluttet dig for at holde den ultimative tema fest, men er gået lidt i stå omkring hvilket tema du skal gå efter? - fortvivl ikke, vi satte os for at sætte en super fed og inspirerende top 10 sammen. En top 10, som ikke bare giver dig de klassiske temaer - vi har lavet listen ud fra hvad der cool og up-to-date i 2022, så du rent faktisk kan slippe afsted med et nyt og anderledes tema til din tema fest (den alle kommer til at huske og tænke tilbage på som årets fest).

I år 2023 falder Fastelavn søndag den 19. februar - så du har god tid til at planlægge og invitere alle vennerne til den ultimative Fastelavnsfest med det helt perfekte tema!

'Wear a Wig' - Paryk tema fest

Paryk tema fest

Der findes SÅ mange super fede og sjove parykker - men hvornår har vi mulighed for at have dem på? Svaret er naturligvis; til den super fede 'Wear a Wig' - paryk tema fest, som du holder for alle dine venner og veninder!

Du kan gå på opdagelse i vores flotte paryk kollektion her - eller endelig(!) få brugt den super fede paryk du har liggende i skabet.

'Cirque du Soleil' - Cirkus tema fest

Cirque du Soleil - Cirkus tema fest

Hook up med alle dine venner og veninder, og klæd jer ud i alle karaktererne fra cirkus universet - det kan være alt fra løvetæmmeren og løven til kloven eller den magiske tryllekunstner.

Pynt op med guirlander, balloner, sugerør i farverige drinks og popcorn de ikoniske cirkus popcorn bægre.

Se hele vores cirkus kostume univers her!

 'Playboy Mansion' - Hugh Hefner & bunny tema fest

'Playboy Mansion' - Hugh Hefner & bunny tema fest

Det kan kun blive en FAB og sjov fest med det efterhånden old school tema 'Playboy Mansion', som vi aldrig bliver trætte af - og det er der en god grund til. Det er frækt, sjovt og super gennemført - mændene i morgenkåber og cigarer og pigerne i små bunny kostumer og kække bunnyører.

Vi har både Hugh H og de frække bunny kostumer her.

'Barbie World' - Barbie tema fest

'Barbie World' - Barbie tema fest

You can brush my hair, undress me everywhere, Imagination, life is your creation - Come on, Barbie, let's go party!

Pynt op med pink balloner, mix lækre pink cocktails, i med en masse blonde clip-in extensions og ikke noget med at spare på den lyserøde læbestift.

'The Great Gatsby' - Charleston tema fest

'The Great Gatsby' - Charleston tema fest

Glimmer, glitter og masser af champagne... what's not to like?! Dress up i kjoler med frynser, lange satin handsker, lange cigaret rør, pailletter, perlekæder, netstrømper - og mænd i tux. Ja tak!

Find inspiration blandt alle vores flotte og glamourøse Charleston kostumer her.

'In the Wild' - Zoo tema fest

'In the Wild' - Zoo tema fest

Det kan hurtigt udvikle sig til en ren abefest, mens du sniger dig sensuelt frem til dansegulvet i dit forførende leopard kostume eller spinder som en killing omkring din flirt i et sexet katte kostume...

Er du så heldig at have en veninde, der kan trylle med make-up? Måske kan du lokke hende til, at lave en over-the-top gennemført make up på dig. 

Besøg vores Zoo af frække dyre kostumer her.

'Halloween' - Gys & glam tema fest

'Halloween' - Gys & glam tema fest

Herhjemme har rigtig mange en forestilling om, at Halloween er for børn og folk har ikke helt forstået, at de rigtig(!) fede tema fester for voksne, faktisk er Halloween festerne. Lad os lige vende snuden mod USA for en stund - her holder man de FEDESTE Halloween fester, hvor folk (voksne!) klæder sig ud i frække og forførende kostumer. Her er alt tilladt til Halloween - du kan være en fræk Catwoman, sexet brandmand eller hive saks og rød maling frem og lave en gang DIY på et Alice I eventyrland kostume og selv skabe et creepy Halloween look.

Find alt til dit Halloween look her.

'Masquerade party' - Maskerade tema fest

'Masquerade party' - Maskerade tema fest

Det her er faktisk et helt genialt tema til nytårs aften, men kan bruges året rundt. På med den flotteste kjole du har i skabet, smokey eyes og en fantastisk smuk maske (gerne med en masse fjer og glimmer).

'Vælg en farve' - Farve tema fest

'Vælg en farve' - tema fest

Vælg din yndlings farve eller farven på den dér kjole du SÅ gerne vil have på, men som stadig hænger urørt i skabet. Pynt op med balloner, servietter, glas, cocktails og vi kan blive ved. White party, Pink party, Black party...

'PJ slumber party' - Pyjamas tema fest

'PJ slumber party' - Pyjamas tema fest

Det behøver ikke nødvendigvis gå op i glimmer, glam og bobler hver gang du holder fest. Inviter alle veninderne til pyjamas fest og hiv alle dynerne ind i stuen, pop nogle popcorn, tænd stearinlysene (alle sammen) og frem med vinglassene. En rigtig tøse fest!

Føler du dig inspireret til at holde en super fed tema fest?

- Gå på opdagelse i vores KÆMPE kostume kollektion her!