Røde knopper i bikini linjen - Det er slut nu!

Sådan undgår du knopper i bikini linjen

To ting der absolut ikke går hånd i hånd, er røde knopper i bikini linjen (også kaldet 'razor bumps') og frækt lingeri! 
Kender du det, når du har købt et sæt lækkert undertøj eller en ny bikini, og gerne vil være helt fin og perfekt. Du barberer dig og kort efter kan du mærke denne her lidt brændende og ømme fornemmelse komme snigende - nogle gange værre end andre.. Det er slut nu!

Vi har fået fingrene i '4 step til en perfekt barbering uden razor bumps'.
De 4 step kommer fra en stripper - og hun må da om nogen vide, hvordan man holder bikini linjen fin og pæn. Hun siger...

Step 1
Eksfolier, og derefter masserer du blidt babyolie på huden, for at blødgøre både hud og hår.
 
Step 2
Brug en barberskraber til mænd (gerne en med fire blade) og barbergel til mænd. Da det er beregnet til ansigtet, er det ekstra mildt.
 
Step 3
Dup skin-tonic på huden, for at fjerne snavs, rester og for at lukke porerne.

Step 4
Til sidst kommer du deodorant på det barberede område - en uparfumeret stick, evt. dove eller neutral. Det vil holde dig tør 'der nede' og forhindre noget i at gnave eller fedte - og dermed holde dig fri for de modbydelige 'razor bumps'.
Vi har selv testet - og det virker på os!

Virker det ikke på dig, og synes du alligevel den brændende fornemmelse kommer snigende, så er et rigtig godt fif, at tage nogle isterninger og pakke dem ind i et rent håndklæde, viskestykke eller lign. og holde på huden. Det hjælper med at afkøle, og når som regel at forhindre et razor bump udslet.
OG, nu er vi klar til at tage det lækre nye lingeri og badetøj på igen!