UDSALG 💕 UDSALG 💕 UDSALG

Har du problemer med, at dine bh stropper glider ned?

bh stropper glider ned

Vi har alle sammen været der - first world problem - når den ene bh strop konstant glider ned, og du skal grave rundt under tøjet hver 10. minut for at fiske bh stroppen på plads igen. SÅ irriterende!

Grunden til at bh stropperne glider ned og kommer på afveje kan være mange. Det kan være noget så simpelt, som at stropperne blot skal strammes, måske er din bh blevet slap og er færdig. Det kan også være, at størrelsen er forkert. Men når du har prøvet på alle tænkelige måder at få stropperne til at blive oppe, og de stadig bare ikke vil, som du vil, så er det måske bh modellen, du skal skifte.

Vi har en FANTASTISK bh model, som er designet netop til dig med det her problem!

Grunden til at denne bh model er god til dig, er fordi stropperne er fastgjort på midten, i modsætning til de almindelige bh'er, hvor stropperne sidder ude i siderne. Dette design gør det umuligt for bh stropperne at glide ned.

'Fineness' - Sort blonde bh

Sort blonde bustier bh - FINENESS

Smuk sort bustier bh i en feminin og elegant blonde, og med bøjle skål. Bagsiden er i en sensuel cage-strap med 5 stropper omkring ryggen.

'Dreamy' - Hvid blonde bh

 

Hvid blonde bustier bh - DREAMY

Smuk hvid bustier bh i en feminin og elegant blonde, og med bøjle skål. Bagsiden er i en sensuel cage-strap med 5 stropper omkring ryggen.

'Persuade' - Sort blonde bustier bh

Sort blonde bustier bh - PERSUADE

Smuk sort blonde bustier bh med et tyndt og gennemsigtigt underlag, og med bøjle skål. Ryggen har en sexet cage-strap med 5 stropper, som gør at bh'en sidder rigtig godt til og giver et flot hold.

'LAVENDER' - Lilla bustier bh

Lilla bustier bh - LAVENDER

Den smukkeste lavendel lilla bustier bh i silkeblødt blonde materiale. Bh'ens ryg er med de sensuelle og forførende cage-strap.