Julegaver kan byttes og returneres frem til 31. januar 2021

Lingeri til Valentines Day - den ultimative lingeri guide

Lingeri til Valentines Day

Valentines Day er lige rundt om hjørnet – og ja! denne ’højtid’ er der lige så mange meninger om, som der er smukke modeller på vores hjemmeside.

Vi er selvfølgelig all-in på Valentines Day og ser det som en helt perfekt mulighed (læs: undskyldning) for at shoppe det lingeri, som er SÅÅ smukt, men ikke super praktisk – for det er lige præcis denne dag det skal på! Om du er til det romantiske røde blonde lingeri, en sexet bodysuit eller bondage inspireret lingeri – så har vi fundet de helt perfekte sæt, som vil begejstre dig mindst lige så meget, som det vil begejstre din partner. Scroll ned og se vores favoritter.

 

PIKANT & SOFISTIKERET LINGERI

 

Ikke særlig pratisk til hverdags brug, men vildt sexet og frækt til Valentines Day. Hvis du vil gå all-in, så er det ’CENCE’ eller ‘RISQUE’ bh sættene, du skal gå efter. Hvis du ikke har lyst til at vise helt så meget hud, skal du klart gå efter det smukke ’AMUSEMENT’ blonde bodysuit med glimmer effekt, som fremhæver kurverne vanvittig flot. Så kan det kun blive en god aften!

 

FRÆKT & FORFØRENDE LINGERI

Hvis du gerne vil have noget lingeri, som du kan bruge på din date, men samtidig også få lidt ud af i hverdagen, så skal du gå efter de lidt mere klassiske og enkle modeller, som stadig har et frækt og forførende twist. Det kan eksempelvis være en bodysuit som ’NONCHALANT’ og den sorte wetlook bh ’APHRODISIAC’ – som sæt er det virkelig frækt, og så kan det bruges hver for sig efterfølgende.

 

KOMFORTABELT LINGERI

Ikke alle er vilde med lingeri (tro det eller ej), fordi det føles forkert eller strammer på en forkert måde, men det betyder ikke, at du er tvunget til at hoppe i det gamle nussede nattøj, som du kan tage på alle andre aftner end denne særlige aften. Vores ‘Sweet Dreams’ kollektion har de fineste jersey sæt, som er fantastisk bløde og lækre at have på – OG vigtigst af alt, så er de bare SÅ fine og med flotte blonder og detaljer. Vores to favoritter (og også vores kunders favoritter) er MARCEY - sort jersey sæt og MARCEY - baby pink jersey sæt. Så er der altså ingen undskyldning. 

 

ROMANTISK LINGERI

Det røde blonde lingeri, er det du skal have fingrene i, hvis det skal være romantisk og sexet – men uden at blive kliché.

Boudoir kollektionen har de smukkeste blonde lingeri sæt og der i blandt finder du de 3 røde blonde sæt REESE – bustier med strømpeholdere, ALLIE - teddy med strømpeholdere og CHERIE – teddy med cage-strap. Så hvis du vil gå all-in med den røde og romantiske farve på Valentines Day, så er det her du skal kigge. De skriger simpelthen ’Jeg elsker dig’!

 

BONDAGE LINGERI

Er du til at blive bundet i kærlighedens tegn? Så har vi selvfølgelig også din ryg her ;-)

Du finder det frækkeste bondage lingeri rundt omkring på shoppen – både i Boudoir kollektion og i den super frække KINK kollektion.

SHAQUILA sættet er helt oplagt med sit pikante wetlook, blonde wrist cuffs og blindfold. Det top gennemførte Open KINK sæt med netkjole, wrist cuffs og bondagesnore vil også gå rent ind en aften som denne!

 

SØDT & FINT LINGERI

Er du mere til det fine og søde doll look, så skal du over i satin natkjolerne og de søde doll kjoler. Den lyserøde ROSIE satin natkjole har været et kæmpe hit henover julen – så hvis du ikke var så heldig, at den lå under juletræet, er det klart en investering værd.

Er du mere til et bh sæt, som du kan have på under kjolen på jeres Valentines date, vil det fine rosa ENGAGING bh sæt være et rigtig fint og oplagt valg – og her er vi så heldige, at der både findes g-string og brief trusser til.

 

KLICHÉ VALENTINES LINGERI

Skal det være kliché, så lad det være kliché! Vi kommer ikke udenom det flotte, frække og super kliché Valentines Day lingeri – SLØJFE lingeri. Og helt ærligt, findes der en bedre gave en dig? Nej vel ;-)

På billedet har vi valgt 3 V-day favoritter BOW WOW – teddy med strømpeholdere, BLACK BOW – sort sløjfe teddy og XoXo – sløjfe lingeri sæt.

 

Happy Valentines Day