5 kvinder - Dét lingeri ønsker vi os!

Julen nærmer sig med hastige skridt og det samme gør vores kære mænds frustrationer om den perfekte julegave til kvinden i hans liv. En julegave klassiker, som går igen år efter år er frækt lingeri - men hvordan finder en mand frem til det helt rigtige sæt lingeri? 

Vi har fået 5 dejlige kvinder i alle aldre til at hjælpe mændene lidt på vej. Kvinderne viser deres favorit lingeri og fortæller hvorfor lige præcis dét sæt vil være den perfekte gave.

Katrine, 25 år

'Mit bud på den perfekte gave er sættet 'JEANETTE'.
Et lækkert sæt undertøj, med hofteholdere og selvsiddende strømper, i sort med blonder går man aldrig galt i byen med. Sort med blonder er super elegant, og klæder alle slags kvinder. Hofteholderen gemmer det nederste del af maven, og derved også det stykke på maven som aller flest kvinder føler sig usikker på. Sættet er frækt og vovet, uden at være for meget. Det er i min optik et meget lækkert og sensuelt sæt, der med sikkerhed klæder alle typer kvinder og krops typer. Hvilken som helst kvinde vil føle sig ekstra lækker i det, og det er jo kun til gavn for manden 😉 '

Merle, 20 år

'Boudoir chemisen 'MARY' er min favorit 😊 Det er min favorit af flere grunde: 

- Den smukke hvide farve vil fremhæve min brune kulør rigtig godt og vil stå i en flot kontrast til.
- Den kan “gemme” maven lidt væk, så det ikke er den der skal være mit fokus.
- Samtidig vil jeg stadig kunne vise de ting jeg er glad for som min fyldige mås.
- Den vil også gøre det godt for brysterne og give dem lidt kærlighed.
- Den vil tilføje lidt ekstra selvsikkerhed, i og med jeg ikke kommer til at koncentrere mig om maven.

Alt i alt vil den føre til rigtig meget kærlighed, selvsikkerhed, følelsen af at være sexet og selvfølgelig vil min partner blive utrolig glad og elske det! Så en forkælelse både for mig og for ham.'

Michaela, 23 år

'Jeg elsker ALT jeres lingeri, men 'ECLIPSE' sættet må være en favorit. Personligt elsker jeg blonder og der er SÅ mange fine detaljer på det her sæt! Jeg elsker måden, at de lidt uskyldige blonder danner et vildt frækt udtryk med alle båndene(stropper). Jeg er en pige med former og den her type lingeri kan jeg godt lide, da jeg ikke føler mig for blottet, men stadig føler mig helt absurd fræk. Jeg har det specielt svært med det nederste af min mave, da jeg har en underlig bule, og derfor er det her sæt helt perfekt for mig. Udover det, så elsker min kæreste lingeri der er lidt ud over det sædvanlige, og det må man jo sige, at dette sæt er ☺️'

Ninna, 36 år

'Sættet 'INCLINATION' er en af mine favoritter, fordi vi ikke alle sammen er inden for bh skåle under E - og vi bliver tit glemt.
Jeg synes personligt dette sæt er piv frækt, på en pæn og sofistikeret måde, hvor den overlader meget til fantasi.
Den stråler af selvtillid og frækhed, og jeg er sikker på, at hvis jeg får sættet på, vil jeg føle mig enormt lækker, hvilket ville smitte af på min partner lige med det samme.'

Jette, 49 år

'Det sorte 'LOVE BUDDY' lingeri sæt er min favorit, når man ikke er helt ung længere men stadig gerne vil se lækker og fræk ud 🙂 Det kræver en BH med god støtte til de større naturlige bryster, så de bliver hvor de skal, og efter graviditet, er det rigtig godt med en trusse, som dækker det nederste af maven hvor der kan være en del løst maveskin - det her sæt ser ud til at kunne klare jobbet 😍