UDSALG 💕 UDSALG 💕 UDSALG

11 ting mænd aldrig vil forstå om bh’er!

- og en mands kommentarer

11 ting mænd aldrig vil forstå om bh'er

"Hvordan får I dem overhoved på selv?"

COAX pigerne har haft fornøjelsen af, at få en mands synspunkt på en af vores aller bedste "Frenemies" - bh'en.

Vi har fået ham til, at knytte nogle tanker og ord omkring bh'en, og alt det mænd ikke forstår (og nok heller aldrig kommer til at forstå) omkring bh'en og kvinders love/hate forhold til den.

Og det har virkelig(!) været sjovt - læs med her!

1. Den fantastiske lettelse du føler sidst på dagen, når du tager bh’en af.

Jeg har fået denne følelse beskrevet flere gange og fra flere forskellige kvinder, og det lyder meget bedre og meget mere befriende end bare at tage sine underbukser af. Hvis jeg skulle drage en mande parallel, ville det nok føles noget i stil med, det øjeblik hvor en mands nedre dele rammer vandet i pool’en på en varm sommerdag. Og det kræver en pool. I kvinder kan få den tilfredsstillelse ved blot at clip’se noget stof fra hinanden. Hver dag!

2. Hvordan det er at have bh’er til forskellige situationer – f.eks. frække bh’er, bryllups bh osv.

Klart, vi kan gå ud og købe underbukser der får os til, at føle os "nye" og lækre. Men vi kan også have et par 9 år gamle ‘lykke boxers’ på, under vores bryllups tux og ingen ville vide det.

3. At gå uden bh.

Vi kan selvfølgelig gå 'butt naked' rundt, men det er nok ikke helt så øhh … hygiejnisk. At gå uden bh giver jer al mulig frihed og den samme lækre følelse, som hvis vi er nøgne – men I kan gøre det uden 'butt sweat' og et ucharmerende behåret syn. Det er bare lækkert og all good vibes.

4. Farve-koordinere din bh md dit outfit.

Det meste af tiden kan man ikke engang se undertøjet (og hvis man kan, har vi højst sandsynligt jeans på – og alt går til jeans). Vi behøver ikke omhyggeligt, at koordinere hvilke underbukser der passer til hvilke jeans. Vi stikker hånden ned i skuffen, hiver et par underbukser op og tager dem på. Vi ville slet ikke kunne håndtere også, at skulle finde en bh der match’er til toppen med spaghetti stropperne. Jeg ville sikkert bare købe hvide bh’er for at gøre det hele nemmere.

5. Hvordan f….ck virker de størrelser?

Medmindre vi skal ud og købe et jakkesæt eller en habit, så skal vi kun deale med størrelserne S, M, L og XL. Med bh’er, er der aaaalt for mange dimensioner involveret... jeg har allerede givet op.

6. Når bh’en "skærer ind i huden."

Hvorfor overhoved have et stykke tøj, der gør sådan ved din krop? Det lyder jo forfærdeligt.

7. Boob sved..

Vi forstår ikke boob sved (eller bryst sved), men helt ærlig, vi har 'ball' sved, som jeg kan forsikre jer om er værre.

8. At betale for dem(!)

Helt ærligt, hvorfor er de så dyre?

9. Hvor hurtigt de bliver slidt op. 

Åbenbart holder en bh ikke engang et helt år. Ved I hvor længe mænds undertøj holder? Indtil din partner finder det I vasketøjskurven og smider ud, uden din viden. Og det kan være årtier.

10. De der underlige bånd agtige nogle.

I ved hvilke jeg taler om, ikke? Hvordan sidder de overhoved fast? (red. note: jeg tror han taler om stropløse bh’er.)

11. At vælge den rigtige bh til situationen.

Når vi vælger vores underbukser om morgenen, skal vi spørge os selv, "Skal jeg ud og løbe i dag?" Hvis svaret er nej, så virker alle underbukser (hvis vi skal løbe, så vælger vi nogle athletic underbukser). Kvinder har en kæmpe stabel af bh’er designet til et hav af forskellige taktiske situationer – det virker næsten, som om de er ’boob secret agents’ nogle gange.