Stimulerende perler - sådan fungerer de

Perlesnorene på vores trusser, bodysuits og handsker, er designet til at stimulere. Det kan ske når hun har trusserne på ude til en fræk middag eller for både ham og hende i soveværelset. Uanset hvordan de forskellige styles benyttes og bæres, vil perlernes stimulans føre til ophidselse og muligvis en efterfølgende orgasme hos hende.

Hvilken type stimulering du opnår, afhænger af hvilken type perlesnor du vælger og hvordan du bruger den.

Single perlesnor

Stimulerende Single perlesnor

Stimulering med single perlesnor, opnås ved perlernes kontakt og friktion, med de mest følsomme steder på hende: klitoris, perineum, skamlæber og de små skamlæber.

Friktionen fra de rullende gnidninger med perlerne, opnås når hun bevæger sig, eller ved tryk fra benene for eksempel, når hun går eller sidder med benene over kors. Det kan også opnås ved, at han blidt trykker perlesnoren med sin hånd, ind mod hendes klitoris.

Dobbelt perlesnor

Stimulerende Dobbelt perlesnor

Udover de førnævnte stimuleringer ved single perlesnoren, er der med en dobbelt perlesnor mulighed for yderligere stimulering af klitoris, med den lille perlering som samler de to perlesnore. Perleringen justeres, så den rammer nøjagtigt hvor det føles mest intenst.

Den dobbelte perlesnor er derudover også designet til at give ham nydelse under akten. Det sker når han glider gennem perlesnorene og trænger op i hende. Her opnår han en blid og unik stimulering fra perlerne.

G-punkt perlesnor

Stimulerende G-punkt perlesnor 

Med G-punkt perlesnoren får du effekten fra single perlesnoren samtidig med en G-punkt stimulering. Perlesnoren løsnes fra satin båndet, og enden formet som en lille perlering indsættes i hende. Du kan øge chancerne for yderligere stimulering, ved at binde en lille knude. Når perlesnoren er oppe i hende, kan G-punktet gnides ved at indsætte fingre, en passende genstand eller når han er oppe i hende.

Perlesnoren til G-punkts stimulering finder du på Geneva kollektion.

Handske perlesnor

Handske perlesnor

Handskens perlesnor er designet til at skabe nydelse og ophidselse. Perlesnoren fæstnes om fingeren, som en fin og diskret perlering på ydersiden af hånden, mens den på indersiden giver en blid massage, når perlerne glider op og ned ad ham på de mest intime steder.

 

UDFORSK VORES STIMULERENDE PERLE LINGERI HER