Vi holder ikke Black Friday og Cyber Monday | Julegaver byttes frem til 30. januar 2021

Det bedste lingeri til dit stjernetegn - se hvilken stil du skal vælge!

Lad dit stjernetegn hjælpe dig med, at vælge det helt rigtige lingeri til soveværelset.

Det bedste lingeri til dit stjernetegn - se hvilken stil du skal vælge!

Med så mange lingeri-stilarter derude, at vælge imellem, kan det til tider blive lidt overvældende, at finde det helt perfekte lingeri til en fræk aften. Fra korsetter til braletter, g-string til brief, så er lingeri et meget personligt valg og det perfekte sæt, er det du vælger passer til dig.

Uanset om du vælger, at vælge noget, som du elsker, eller noget, som du ved, vil falde i smag hos din partner, så kommer her hvad stjernerne har, at sige om den bedste lingeri-stil til dig, baseret på dit stjernetegn.

Vædderen (21. marts – 19. april)

Du er en energisk og udadvendt person, vædderen er eventyrlysten og har ikke noget imod lidt ekstra opmærksomhed. Derfor vil noget funky, sjovt og anderledes være helt perfekt til dig. Leopard print, høje hæle og lingeri med cage-strap eller en anderledes udskæring på dit lingeri, vil være lige noget for dig. Du vil føle dig sexet, pirrende og sjovt på samme tid.

Sort leopard bodysuit

Tyren (20. april – 20. maj)

Tyren er en brand varm og lidenskabelig elsker, der elsker at give mindst lige så meget, som du modtager. For at matche din seksuelle personlighed, vil lingeri i en prangende rød farve være spot on og appellere til både dig og din partner. Gå efter en feminin model med blonder og gerne noget med strømpeholdere.

Rød blonde bustier med strømpeholdere

Tvillingen (21. maj – 20. juni)

Det handler om kvalitet over kvantitet for tvillingen. Derfor skal du have et lille skub, før du gør lidt ekstra ud af det med lingeri (og accessories generelt). Vælg et sæt lingeri, der kommer i ’lag’ - det kan være et sexet bh sæt, en nightie og en kimono over. Så kan du klæde dig af del for del (eller lade din partner gøre det) og få sparket godt gang i forventningernes glæde.

Lang sort blonde negligee

Krebsen (21. juni – 22. juli)

Krebsen kræver sensualitet og lidenskab, passion og kemi. For dig handler det ikke så meget om, hvad du har på, da det er, hvad der sker, når det er taget af der tæller. Du elsker at føle dig komfortabel, så spring det stramme og indviklede design over. Vælg i stedet et fint sæt med booty-shorts og top eller en blød og let chemise.

Sort chemise

Løven (23. juli – 22. august)

Der er ingen mangel på selvtillid hos løven. Du elsker at blive set (og hørt) både i soveværelset og når I er ude. Hos dig er der ingen grænser, når det kommer til at vælge et frækt sæt lingeri. Vælg noget med stropper, snøre, cage-straps eller et sæt med plys og du er sikker på, at det vil passe perfekt til din personlighed og stil.

Cage-strap bodysuit

Jomfruen (23. august – 22. september)

Jomfruen er kendt for sin opmærksomhed på detaljer og perfektionisme. Du har altid en god forestilling om hvordan tingene skal føles og se ud, hvilket gør dig til en lidt mere kræsen shopper. Du skal derfor gå efter lingeri i den lidt mere enkle, klassiske og tidsløse stil. Et sort lingeri sæt eller en smuk satin kimono vil være helt perfekt og noget du altid har lyst til at tage på.

Bralette & nederdel med strømpeholdere

Vægten (23. september – 22. oktober)

Vægten er en klassisk romantiker, med en misundelsesværdig sensuel side, men også med nogle sårbare kvaliteter. Du nyder at glæde andre, så hvorfor ikke vælge lingeri i din partners yndlings farve eller stil? Dét, at du vælger noget din partner elsker, vil få jer begge til, at føle jer mere forbundet med hinanden.

Rød bustier med strømpeholdere

Skorpionen (23. oktober – 21. november)

Skorpionen er ofte den mere praktiske og fornuftige i forholdet. Du kan se lingeri, som meningsløst eller spild af penge. Derfor vil du også være mere tilbøjelig til blot, at vælge et par smukke trusser og en matchende BH - det kan du trods alt bruge mere end et par gange og din fornuft kan forsvare, at bruge de ekstra penge på lingeri. Det helt store og prangende til soveværelset vil man ikke finde i dit klædeskab (medmindre du har fået det i gave).

Sort lingeri sæt

Skytten (22. november – 21. december)

Skytten har altid fart på og tid er penge, bum! Der er gang i dig, du elsker quickies og alt der er fuld fart frem. Så spild ikke din kostbare tid på kompliceret lingeri, der kan gøre tingene vanskelige. Et sexet sæt med bundløse trusser eller en satin chemise, der er let og lige til, er nøjagtigt hvad du har brug for.

Lingeri sæt med bundløs trusse

Stenbukken (22. december – 19. januar)

Var der nogen, der sagde kontrolfreak? Det kan være svært for stenbukken, at slippe kontrollen - også i soveværelset. Så hvorfor ikke lave et sjovt eksperiment og lade din partner shoppe for dig? Du vælger shoppen, (så du trods alt har en smule kontrol med tingene) og lader din partner vælge nogle ting - det kan være sjovt og rigtig sundt for jeres forhold.

Hvid string bdysuit

Vandmanden (20. januar – 18. februar)

Vandmand, stop med at overtænke og vær i nuet - i soveværelset med din partner. Bliv ikke fanget i lingeriets store (og til tider uoverskuelige) verden, det er trods alt, der det sker, når i er sammen i et intimt øjeblik, der betyder mest. Keep it simple og sørg for, at du har det godt i dit lingeri - lad være med at tage chancer. Hold dig til klassikerne: trusse, en fantastisk push-bh og måske liiige en enkel ting, som er lidt ude af din komfortzone - det kunne være en fin kimono eller nightie.

Sort kimono med glimmer

Fisken (19. februar – 20. marts)

Fisken er kendt for at være ubekymret, let og legende. Så hvorfor ikke også omfavne det i dit valg af lingeri til soveværelset? Alt med snøre vil være sjovt, da du kan pirre din partner og lade ham ’åbne op for dig’. I kan også tage flødeskum med i soveværelset - godt nok meget kliché, men det kan altså stadig noget og åbner op for at eksperimentere.

Bustier med snøre og strømpeholdere