'31 Days of Halloween' - Halloween makeup looks

31 Days of Halloween - Julie Odsgaard

Her på COAX kontoret er vi helt pjattet med kreative mennesker - de mennesker der bare har et helt unikt og fantastisk talent - og dét har Julie Odsgaard. Vi faldt over hende på Instagram, hvor hun hele oktober har lagt det ene mind-blowing Halloween makeup look op efter det andet!

Julie startede med at lægge makeup for 2 år siden og startede samtidig sin Instagram, som i dag følges af over 12.000 personer.

Efter Julie havde fået styr på det man kalder glam makeup (fest makeup), indså hun at familie og bekendte ikke rigtig kunne relatere til det hun lavede. Derfor begyndte Julie, at lave makeup inspireret af diverse figurer, da hun gerne ville lave makeup, som alle kunne relatere til og få noget ud af. I dag kan du finde alt fra Disney prinsesser, til DC Comics Joker - blandet med mere normale makeup looks - på hendes inspirerende IG profil.

Halloween er den store højtid for Julies makeup looks, så i år gav hun sig selv den udfordring, at lave det man kalder '31 Days of Halloween - 31 dage hvor du hver dag kan se et nyt Halloween look fra hende.

Med til Julies historie og talent hører, at alle figurenes tøj er bodypaintet. Så alt du ser på hendes billeder er enten makeup eller kropsmaling - WAUW!