0,00 DKK
English
Filter
Shop efter
Pris
Størrelse
Farve
Select options
Sorter med filter

Catsuit & Dragte

Wetlook catsuit eller dragt - du finder en vanvittig fræk og sassy kollektion af de populære catsuits hos COAX Copenhagen.

Der findes ikke noget frækkere end en wetlook catsuit, som sidder malet på kroppen og giver dig den smukkeste silhuet. Kollektionen af catsuts og dragte hos COAX Copenhagen, er super populær hos den store skare af wetlook fetish folk, som elsker kvalitet og fantastiske pasformer!

COAX pigerne udvælger kun de bedste styles, med den bedste pasform og i de bedste materialer - for lad os sige det, som det er; der er virkelig mange wetlook catsuits på markedet i virkelig dårlig kvalitet (direkte importeret fra kinesiske fabrikker) og som mister formen efter første gang. Men ikke vores dragte! De catsuits og dragte du finder hos os er super populære og eftertragtet, fordi de er lavet i det eksklusive power wetlook og er produceret her i Europa. Dragtene er håndsyet og har en lang holdbarhed (hvis man kan sige det om tøj). Så skal du have en wetlook catsuit eller dragt, anbefaler vi at du shopper efter kvalitet.

loading icon