0,00 DKK
English

Køb nu – betal når du vil

Nu behøver du ikke længere at vente til den 1., før du kan få fat i vores lækre lingeri eller det kostume du har forelsket dig i til kostumefesten!

Du har mulighed for, at købe kostumer og lingeri hos COAX Copenhagen på afbetaling. Vi har indgået et samarbejde med ViaBill, hvor du får en konto på op til 2.000 kr. helt uden renter og gebyrer.

Med ViaBill kan du købe dine varer nu og her og betale på delbetaling. Det er sikkert og helt enkelt.

Vi sender dig en kvittering, når dine varer er blevet afsendt. Og kort tid efter modtager du en opkrævning fra ViaBill på den e-mail adresse, du har oplyst ved betalingen.

Du kan læse mere om ViaBill her.

 

Bliv godkendt til at shoppe med ViaBill

Kan jeg blive godkendt hos ViaBill

 

Fleksibel betaling med ViaBill

Du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage om måneden, så længe det er minimum 1/24 del af det samlede beløb - foretager du et køb på fx 699 kr. kan du altså afdrage med under 30 kr. om måneden!

Har du ekstra penge på lommen, kan du nemt afbetale mere end minimumsbeløbet.

 

Hvordan foregår det?

Når du har lagt alle dine varer i din shoppingbag, går du til kassen. Her indtaster du dine oplysninger, som du er vant til og ved betalingsmuligheder vælger du ViaBill.

Du modtaget herefter en bekræftelse på dit køb fra shoppen, som kvittering og til brug i forbindelse med reklamationer eller returnering. Du modtager også en mail fra ViaBill på den e-mailadresse, som du har angivet i shoppen.

 

Er du fra Norge?

Når du bor i Norge og shopper med ViaBill er det et krav, at du har 50% af det beløb du shopper for, stående på dit kort.

  

Det med småt:

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark.

Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill kan foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standard handelsbetingelser.

 

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder.

ViaBill består af ViaBill Group A/S, ViaBill A/S og er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og topfolk inden for E-commerce markedet.

 

 

Klar til at gå shop-amok? Kom med..

loading icon