0,00 kr
English

Persondatapolitik

Beskyttelse af personlige oplysninger

Ved at benytte denne hjemmeside COAXcopenhagen.dk accepterer du, at vores firma CPHagen ApS, med registeret adresse på Symfonivej 29, 2760 Herlev, cvr nr: 34613656 – (herefter benævnt COAX Copenhagen) - behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondataforordning. Ledelsen og relevant personale hos COAX Copenhagen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Hvis du ikke kan acceptere vores ordinære dataindsamling såsom købs- og fragtoplysninger, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside. Hvis du har oprettet en profil og foretager køb eller i øvrigt bruger COAXcopenhagen.dk logget ind som kunde, behandler vi også dine personoplysninger i henhold til Persondataforordningen.
Den dataansvarlige hos COAX Copenhagen er CPHagen ApS. 

 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Såfremt du ønsker at handle med os, har vi brug for visse personoplysninger for, at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.
COAX Copenhagen indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

  • gennemfører køb af vores varer på COAXcopenhagen.dk

  • tilmelder dig COAX Copenhagen’s e-mail nyheder

  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller

  • i øvrigt bruger COAX Copenhagen, giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde

I forbindelse med køb af produkter via COAX Copenhagen indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (e-mailadresse, navn, telefonnummer, adresse). Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere det produkt, som du efterspørger, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer eller mistanke om svindel.

Tilmelder du dig e-mail nyheder fra COAX Copenhagen indsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne sende dig vores nyheder.

Når du bruger COAX Copenhagen, indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender COAX Copenhagen og hele tiden forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender COAX Copenhagen, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics, se mere herom under punktet Hvem videregiver vi personoplysninger til nedenfor og i afsnittet om Cookies, som accepteres ved besøg på COAX Copenhagen og kan læses her.  

COAX Copenhagen indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på COAX Copenhagen videregives til følgende:

  • til udvalgte og betroede tredjemænd (f.eks. PostNord), der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre; og

  • i henhold til gældende lov, (f.eks. til politiet), hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for COAX Copenhagen så som misbrug af betalingskort

COAX Copenhagen anvender, som tidligere nævnt, 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics. Disse kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.

COAX Copenhagen samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

 

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som COAX Copenhagen selv indsamler, lagres på servere i Danmark og administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på COAX Copenhagen’s vegne i henhold til denne Persondataforordning og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Personoplysninger relateret til køb slettes 5 år efter købet iht. Bogføringsloven Kapitel 5 §10

Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende e-mail nyheder opbevares så længe, aftalen om fremsendelse af nyheder består og slettes umiddelbart herefter.

Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark, og slettes efter Cookiepolitik reglerne. IP adresser er anonymiseret i både vores backend samt Google Analytics.

 

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til kundeservice@COAXcopenhagen.dk

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen kundeservice@COAXcopenhagen.dk

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.

Maj 2018.

loading icon