LÆR OS BEDRE AT KENDE

COAX Copenhagen er en shop drevet af piger for piger - mændene er naturligvis også mere end velkommen ;-)
 
Hos COAX Copenhagen er det vores mission at tilbyde så bredt et udvalg, til så bredt et publikum, som muligt. Derfor rejser vi ud i hele verden lige fra Holland til Hollywood, for at finde alle de unikke, anderledes og fede mærker. Vi ønsker at dække både store som små størrelser og gør samtidig vores bedste for, at kunne tilbyde lingeri, badetøj og kostumer i alle prisklasser - så alle kan være med. Så uanset om du ønsker eksklusivt lingeri fra high-end brands eller om du går mere op i, at det skal være et på et prisniveau som kan overskues - så kan du finde det i vores forretning.
 
I 2009 startede vi narremissen.dk - i dag COAXcopenhagen.dk - i en lille Københavner lejlighed. Det skulle bare være et sjovt og udfordrende “side” projekt. Men i 2010 voksende narremissen.dk ud af den lille lejlighed og tilblivelsen af et større eventyr (end nogen havde drømt om) var i gang.
 
I 2016 indgik CPHagen ApS - som ejer COAXcopenhagen.dk - partnerskab og vi knokler i dag alle sammen, for at vores kunder skal kunne få det bedste af det bedste.
 
I 2018 blev narremissen.dk voksen og det resulterede i et navneskift - COAX Copenhagen.
Vi valgte at ændre navnet, så det passede bedre til den udvikling, som shoppen havde taget og den retning, som vores kunder trak os i.
 
Alle de nye brands og produkter er blevet mere eksklusive og byder på et væsentlig bredere sortiment, som henvender sig til et bredere publikum - men vi holder os naturligvis stadig til vores altid fantastiske priser.
 
Det er vigtigt for os
Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, derfor sidder vores søde COAX piger klar i kundeservice for at hjælpe dig.
 
Produkternes leveringstid finder du under de enkelte modeller.
 
Vi pakker bestillinger og sender dem afsted alle hverdage - i weekenden holder vi fri ;-)
 
Kl. 15.00 kommer postmanden forbi og afhenter pakkerne, som typisk vil blive leveret den efterfølgende dag - også lørdage, hvis du får leveret 'uden omdelig'.
 
Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at skrive til os på chatten eller sende os en mail kundeservice@coaxcopenhagen.dk,som vi besvarer inden for 24 til 48 timer i hverdagene :-)
 
Kærlig hilsen COAX pigerne
 
COAX Copenhagen
 
(og et Miauuw til alle vores gamle og trofaste kunder hos narremissen)