0,00 DKK
English

Handelsbetingelser

Om Virksomheden

COAXcopenhagen.dk er en dansk netbutik. Tidligere har du kendt os som narremissen.dk, men i 2018 skiftede vi navn.

Netbutikken er ejet af CPHagen ApS og blev etableret i 2009.
CVR. Nr.: 34613656
Alle priser på COAXcopenhagen.dk er inklusiv moms, told, alle danske afgifter m.m.

 

Levering

Vi leverer til Danmark, Færøerne, Grønland, Island, Norge & Sverige.

 

Leveringstid

Leveringstiden fremgår under hver enkelt vare.

Bestiller du varer med forskellige leveringstider, vil din pakke altid blive sendt med den længste leveringstid, medmindre andet er aftalt.

Korrekte oplysninger

Det er yderst vigtigt, at både for- og efternavn udfyldes ved bestilling. Du risikerer, at pakken ikke bliver leveret af PostNord, hvis ikke det oplyste navn, stemmer overens med navnet, som fremgår på postkasse eller lign.
Det er dit eget - og ikke CPHagen ApS' - ansvar at navn og adresse er udfyldt korrekt, for at kunne garantere den oplyste leveringstid.

Du modtager altid en ordrebekræftelse/faktura pr. e-mail.
Alle aftaler med COAXcopenhagen.dk indgås på sproget dansk.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, leveringsændringer fra vore leverandører samt forsinkelser, som COAXcopenhagen.dk ikke kan kontrollere.

 

Forsendelsesgebyr

Danmark 39,-

Færøerne 255,-

Grønland 550,-

Island 370,-

Norge 265,-

Sverige 63,-

 

Diskret levering:

Afsender på pakken er:

CPHagen ApS
Symfonivej 29
2730 Herlev
Danmark

 

Betaling

Der kan betales med Dankort/Visa Dankort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron, ViaBill (kun i DK og NO) og Bankoverførsel (kun i DK).
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra COAXcopenhagen.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Er det ikke muligt for COAXcopenhagen.dk, at hæve beløbet for en ordre, vil denne ordre blive annulleret og bortfalde. Ønskes ordren stadig, skal der laves en ny og leveringstiden er derfor, som angivet under den enkelte vare.

 

Fortrydelsesret

Når du sender en vare retur, skal du udskrive, udfylde og vedlægge vores ombytnings-skema som du kan hente ved at klikke her.

Du har 30 dages fortrydelsesret, som løber fra det tidspunkt, du modtager varen. Varen skal returneres i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og prøve den, men udpakning og afprøvning må ikke forringe varens salgsværdi.

- Trusser, bodysuit m.m. SKAL prøves uden på dine egne trusser. Vi tager ikke imod trusser, bodysuit m.m., som ikke er prøvet uden på dine egne trusser.

- Strømper som er pakket ud, kan ikke returneres - af hygiejnemæssige årsager.

Du skal selv betale for fragten, når du benytter fortrydelsesretten.
Når vi har modtaget returvaren og kontrolleret, at den lever op til betingelserne, tilbagebetales købesummen straks til dig på samme måde som ordren er betalt. Dvs. at beløbet bliver tilbageført til det anvendte kort - dette gøres af sikkerhedsmæssige årsager.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.
Der udstedes ikke tilgodebevis ved returnering - beløbet vil altid blive tilbageført.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og vi afhenter ikke returpakker i pakkebokse, på posthuse eller lign. - pakkerne skal sendes direkte til adressen.

 

Reklamationer

Når du returnerer varen, bedes du medsende ordrenummer og gerne en kopi af den faktura, du har modtaget pr. mail.
Hos COAXcopenhagen.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder, og kan kun opfordre dig til at kontakte os, hvis der er problemer med de varer, du har købt.

 

Returadressen er:

CPHagen ApS
Symfonivej 29
2730 Herlev
Danmark

Bemærk!! Vi tager ikke imod kunder eller personlige ombytninger/returneringer på adressen og vi afhenter ikke returpakker i pakkebokse, på posthuse eller lign. - pakkerne skal sendes direkte til adressen.

Når du handler på COAXcopenhagen.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Registrering af dit besøg på siden

Når du indtaster adresseoplysninger og e-mail på COAXcopenhagen.dk, gemmer vi informationerne til dit næste besøg. Dermed undgår du at skulle indtaste de samme informationer næste gang, du besøger os.
Der laves en logstatistik på COAXcopenhagen.dk. Denne statistik bruges til at opsamle informationer om antal besøgende, hvor de kommer fra, og hvordan de bevæger sig rundt på websitet. Dette har ingen indflydelse på sikkerheden af dine data og personoplysninger.

loading icon