UDSALG 💕 UDSALG 💕 UDSALG

SYDNEY | Stimulerende perle lingeri

Den eksklusive SYDNEY kollektion er en videreudvikling af den første originale og ikoniske perle lingeri kollektion fra Bracli. Blonden er fortsat italiensk og perlerne er stadig de smukke Manacor perler, dog har blonden fået en eksklusiv detalje af guldglimmer. Vi finder også et væsentligt bredere udvalg af de forskellige lingeri styles i den nye kollektion.

SYDNEY kollektionen byder eksempelvis på to helt nye fantastiske farver - blå og elfenbens hvid. Ydermere kommer stort set alle trusse styles og bodysuiten med både single og dobbelt perlesnor.

Single perlesnor giver en unik og anderledes blid stimulering til hende, mens den dobbelte perlesnor både stimulerer hende og ham. Den dobbelte perlesnor har en lille perlering, som kan justeres og sættes så den rammer det mest følsomme spot, samtidig med at han glider op i hende mellem de to perlesnore.

Perle lingeri er en helt ny og anderledes måde at nyde hinanden på, samtidig er det en rigtig fin måde at bringe noget nyt og pirrende ind i forholdet.

Sydney Body - Bodysuit med single perlesnor

Sydney Body Double - Bodysuit med dobbelt med perlesnor

Sydney Bralette - Bustier bralette med perle choker

Sydney Hipster - Hipster trusse med perlesnor

Sydney Double - Trusse med dobbelt perlesnor

Sydney Single - Trusse med perlesnor

Sydney Bra - Bralette med halterneck

Sydney Dark Bra - Bralette med sorte perler

Sydney Dark - Trusse med sort perlesnor

Sydney Glove - Handske med stimulerende perler