Find hendes størrelse (uden hun opdager det)!

Køb lingeri til kæresten

At købe lingeri i gave til hende, sender et personligt, kærligt og meget bekræftende budskab. Det viser at du har et begær efter hende, at du finder hende meget attraktiv og ikke mindst, at du ikke kan få nok af hende.

En gave særligt udvalgt til hende og delikat indpakket i silkepapir, viser at du har brugt tanker og tid på at finde lige netop denne personlige og særlige gave – det kan vi godt lide!

Hvis ikke du har købt lingeri til hende før, kan det måske virke en smule uoverskueligt med at finde frem til den helt rigtig model og størrelse – men fortvivl ikke – COAX pigerne er her for præcis det samme, at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model.

At købe lingeri online, er ikke nogen større videnskab og det vil gøre dig til ham, som er så meget mand, at han kan finde ud af at købe frækt undertøj på egen hånd – du vil blive et hot samtaleemner, når hun taler med veninderne.

Vi har hjulpet hundredevis af mænd med at finde den helt rigtige gave og har nogle gode tips, som med garanti vil hjælpe dig og gøre hele processen meget nemmere.

Find hendes størrelse

Først skal du finde hendes størrelse og den nemmeste måde, at finde ud af det, er ved at tage et sneak peek I hendes undertøjsskuffe og i hendes kjoler og se hvilken størrelse der står på de små mærker.

Finder du flere forskellige størrelser kan du enten, finde den kjole og de trusser hun ofte burger (det betyder nemlig bl.a., at hun finder størrelsen behagelig) eller du kan se hvilken størrelse, som størstedelen af hendes tøj er i.

Tag gerne et kig på hvilke modeller og farver, som hun har meget af. Måske har hun mange sorte bh’er og natkjoler, og knap så mange hvide ting – så ved du allerede, at du ikke går helt fejl med sort lingeri.

Se også om hun har meget blonde lingeri eller om hun foretrækker lidt mere enkelt og elegant lingeri – så kunne de f.eks. vælge en sort corsage og et par selvsiddende sorte nylonstrømper. Har hun derimod en masse strømpeholdere og mange blonde kjoler, så vise det at hun kan går op i sit lingeri og du kan være lidt mere modig og vælge en af de smukke heldragte i blonde eller et lidt frækkere wetlook sæt.

Det hele handler om at få en lille ide om hvad hun kan lide, så din gave føles helt perfekt og personlig, når hun åbner den.

Hvis du stadig er lidt i tvivl omkring hendes størrelse, så har vi lavet og tilpasset en størrelsesguide under hvert enkelt produkt. Her kan du se hvad en størrelse 38 svarer til eller hvad en størrelse medium svarer til. Den er meget simpel og ikke til at misforstå.

Smukt og delikat indpakket

Vi pakker altid alle vores produkter ind I fint lyserødt silkepapir, inden vi sender det afsted til kunderne. Det handler om hele oplevelsen og ikke kun produktet.

Er du stadig usikker? 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. I dagtimerne kan du fange os på kundeservice mailen kundeservice@COAXcopenhagen.dk 

Hos os har altid 30 dages fuld returret - OG fik du købt en forkert størrelse, så sender vi den nye størrelse gratis.