0,00 DKK
English

Vil du lære os bedre at kende?

Vil du lære os bedre at kende?

COAX Copenhagen er en shop drevet af piger for piger - mændene er naturligvis også mere end velkommen ;-)

 

Hos COAX Copenhagen er det vores mission at tilbyde så bredt et udvalg, til så bredt et publikum, som muligt. Derfor rejser vi ud i hele verden lige fra Holland til Hollywood, for at finde alle de unikke, anderledes og fede mærker. Vi ønsker at dække både store som små størrelser og gør samtidig vores bedste for, at kunne tilbyde lingeri, badetøj og kostumer i alle prisklasser - så alle kan være med. Så uanset om du ønsker eksklusivt lingeri fra high-end brands eller om du går mere op i, at det skal være et på et prisniveau som kan overskues - så kan du finde det i vores forretning.

 

I 2009 startede vi narremissen.dk - i dag COAXcopenhagen.dk - i en lille Københavner lejlighed. Det skulle bare være et sjovt og udfordrende “side” projekt. Men i 2010 voksende narremissen.dk ud af den lille lejlighed og tilblivelsen af et større eventyr (end nogen havde drømt om) var i gang.

 

I 2016 indgik CPHagen ApS - som ejer COAXcopenhagen.dk - partnerskab og vi knokler i dag alle sammen, for at vores kunder skal kunne få det bedste af det bedste.

 

I 2018 blev narremissen.dk voksen og det resulterede i et navneskift - COAX Copenhagen. Vi valgte at ændre navnet, så det passede bedre til den udvikling, som shoppen havde taget og den retning, som vores kunder trak os i.

 

Alle de nye brands og produkter er blevet mere eksklusive og byder på et væsentlig bredere sortiment, som henvender sig til et bredere publikum - men vi holder os naturligvis stadig til vores altid fantastiske priser.

 

Det vigtigste for os er at du er glad og super tilfreds!

Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder og derfor går vi meget op i vores kundeservice. Det er vigtig for os, at alle vores kunder 'går fra vores forretning' med en god oplevelse!

 

I kundeservice sidder vores søde COAX piger klar på chatten og ved vores kundeservice mail (afhængig af tidspunkt), for at hjælpe dig bedst muligt gennem dit køb. Pigerne kan tracke din pakke for dig, hvis du ikke kan finde den eller hvis du blot har brug for hjælp til en ombytning eller returnering.

COAX pigerne kan det hele :-)

 

Produkternes leveringstid finder du under de enkelte modeller - leveringstiderne varierer afhængig af brand.

 

Vi pakker bestillinger og sender dem afsted alle hverdage - i weekenden holder vi fri ;-)

 

Kl. 15.00 kommer postmanden forbi og afhenter pakkerne, som typisk vil blive leveret den efterfølgende dag - også lørdage, hvis du får leveret 'uden omdelig'.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, er du altid velkommen til at skrive til os :-)

 

Kærlig hilsen

COAX pigerne

 

COAX Copenhagen

 

(og et helt særligt 'Miauuw' til alle vores gamle og trofaste kunder hos narremissen)

 1. Har du også overvejet og haft lyst til lidt dirty-talk i soveværelset - at være lidt fræk og provokerende? Men du er ikke sikker på, om din mand er til den slags? Måske har du endda prøvet det et par gange og er stadig lidt usikker på om det er et hit?

  Pigerne på COAX kontoret havde snakken og vi besluttede os for, at finde svaret på om mænd er til dirty talk?

  Så hvad gjorde jeg - jeg mødtes med en ven og udfrittede ham for alle de svar vi ...

 2. Har du mod på at dele dine dybeste og frækkeste fantasier med din partner? Uanset hvor længe du og din partner har været sammen kan det, at skulle dele og udtrykke sine fantasier, kinks og fetishes være ret grænseoverskridende og en smule nervepirrende for de fleste, og muligvis også føles en smule risky.. right?

   

  Men hvis du er bekymret for, at du er til noget din partner vil rynke på næsen over, så kan du godt pakke de tanker væk igen. Det du er til, er måske mere ...

 3. Vi har fundet 4 must-have shapewear styles, i 4 flotte hudtoner, så der er noget til alle kvinders smukke glød. Du finder top & bike shorts sæt (dem som Kardashian søstrene har gjort SÅ populære), tubekjolen som er et must-have i alle pigers klædeskab, en virkelig lækker body romper og et top & trusse sæt. Alle dele er super alsidige og kan både bruges som shapewear under tøjet eller styles som en del af dit out-fit!

   

  Vigtigst af alt, så er priserne skruet helt ned - så du ...

 4. Som kvinde i et seksuelt forhold, har du sikkert tænkt på at prøve noget nyt og afvige lidt fra jeres regelmæssig sex rutiner. Men har du rent faktisk gjort noget ved det? Vi er alle sammen lidt nervøse for at prøve nye ting – og muligvis en smule bange for at være ude af kontrol? just asking.. -  men der er altså bare noget helt særligt ved, at have en ny seksuel oplevelse med din partner, som virkelig kan sætte gang i følelserne, forholdet, intimiteten og i må...

 5. Valentines Day er lige rundt om hjørnet – og ja! denne ’højtid’ er der lige så mange meninger om, som der er smukke modeller på vores hjemmeside.

  Vi er selvfølgelig all-in på Valentines Day og ser det som en helt perfekt mulighed (læs: undskyldning) for at shoppe det lingeri, som er SÅÅ smukt, men ikke super praktisk – for det er lige præcis denne dag det skal på! Om du er til det romantiske røde blonde lingeri, en sexet bodysuit eller bondage inspireret lingeri – så har vi fundet de helt ...

 6. Her kommer 6 gode råd til dig, der gerne vil passe ekstra godt på dit smukke lingeri

   

  #1

  Køb to par trusser til hver bh. Bh'en kan ofte bruges i to eller flere dage, mens trusserne skiftes dagligt. På denne måde vil du altid have et matchende undertøjssæt. (Pssst... mange sæt har både brief og string trusser - du kan jo evt. tage et par af hver).

   

  #2

  Kontroller dine bh mål regelmæssigt - helst hver 6 måned - for at sikre, at dine bh'er ...

 7. Jeg har stillet alle de “dumme” spørgsmål om bh’er og bh størrelser
  – så du ikke behøver at spørge!

  Af en eller anden grund, er det at købe en bh og finde sin bh størrelse, en af de mest komplicerede processer EVER! Så jeg satte mig for at opsøge og spørge de super dygtige lingeri eksperter i samtlige undertøjsforretninger og hive så meget ekspertviden ud af dem, som overhovedet muligt.

  Så scroll videre ned for noget seriøs viden om bh størrelser!

   

  ...
 8. Lingeri føles fantastisk og giver os et boost, som ikke helt kan beskrives. Men, ikke alt lingeri passer til alle.

  Så, hvordan finder du ud af hvilket lingeri, der passer til dig? Jo, først og fremmest er det vigtigt, at du er bevidst om hvilken kropsfigur du har og vælger dit lingeri ud fra den (og ikke ud fra hvad, der ser pænt ud på bøjlen eller modellen der har det på). Og tro mig når jeg siger, at det, at vælge lingeri ud fra sin kropsfigur, gør HELE forskellen ...

 9. 11 ting mænd aldrig vil forstå om bh’er (fra en mands synspunkt)

  "Hvordan får I dem overhoved på selv?"

   

  COAX pigerne har haft fornøjelsen af, at få en mands synspunkt på en af vores aller bedste "Frenemies" - bh'en.

  Vi har fået ham til, at knytte nogle tanker og ord omkring bh'en, og alt det mænd ikke forstår (og nok heller aldrig kommer til at forstå) omkring bh'en og kvinders love/hate forhold til den.

  Og det har virkelig(!) været sjovt - læs med her!...

 10. Og hvordan du fixer det!

   

  1. Bh omkredsen er for løs.

  Når du køber en stropløs bh, er det vigtigt, at du går mindst en størrelse ned i omkredsen. Du skal gå en størrelse længere ned i omkredsen, end du normalt ville, for at kompensere for den manglende støtte du ellers får fra stropperne på din almindelige bh. Det vigtigt, at du får en stropløs bh, der er så stram som muligt, men uden at den bliver ubehagelig at have på, selvfølgelig. ...

loading icon