0,00 DKK
English

Den ultimative ‘Valentine’s Day’ lingeri guide

Den ultimative Valentines Day lingeri guide

Valentines Day er lige rundt om hjørnet – og ja! denne ’højtid’ er der lige så mange meninger om, som der er smukke modeller på vores hjemmeside.

Vi er selvfølgelig all-in på Valentines Day og ser det som en helt perfekt mulighed (læs: undskyldning) for at shoppe det lingeri, som er SÅÅ smukt, men ikke super praktisk – for det er lige præcis denne dag det skal på! Om du er til det romantiske røde blonde lingeri, en sexet bodysuit eller bondage inspireret lingeri – så har vi fundet de helt perfekte sæt, som vil begejstre dig mindst lige så meget, som det vil begejstre din partner. Scroll ned og se vores favoritter.

 

PIKANT & SOFISTIKERET

 

Sexet lingeri

 

Ikke særlig pratisk til hverdags brug, men vildt sexet og frækt til Valentines Day. Hvis du vil gå all-in, så er det ’CENCE’ eller ‘RISQUE’ bh sættene, du skal gå efter. Hvis du ikke har lyst til at vise helt så meget hud, skal du klart gå efter det smukke ’AMUSEMENT’ blonde bodysuit med glimmer effekt, som fremhæver kurverne vanvittig flot. Så kan det kun blive en god aften!

 

FRÆKT & FORFØRENDE

 

Sexet undertøj til Valentines Day

 

Hvis du gerne vil have noget lingeri, som du kan bruge på din date, men samtidig også få lidt ud af i hverdagen, så skal du gå efter de lidt mere klassiske og enkle modeller, som stadig har et frækt og forførende twist. Det kan eksempelvis være en bodysuit som ’NONCHALANT’ og den sorte wetlook bh ’APHRODISIAC’ – som sæt er det virkelig frækt, og så kan det bruges hver for sig efterfølgende.

 

KOMFORTABELT

 

Komfortabelt undertøj til Valentines Day

 

Ikke alle er vilde med lingeri (tro det eller ej), fordi det føles forkert eller strammer på en forkert måde, men det betyder ikke, at du er tvunget til at hoppe i det gamle nussede nattøj, som du kan tage på alle andre aftner end denne særlige aften. Vores ‘Sweet Dreams’ kollektion har de fineste jersey sæt, som er fantastisk bløde og lækre at have på – OG vigtigst af alt, så er de bare SÅ fine og med flotte blonder og detaljer. Vores to favoritter (og det er pudsigt nok også vores kunders favoritter) er MARCEY - sort jersey sæt og MARCEY - baby pink jersey sæt. Så er der altså ingen undskyldning. 

 

ROMANTISK

 

Romantisk undertøj til Valentines Day

 

Det røde blonde lingeri, er det du skal have fingrene i, hvis det skal være romantisk og sexet – men uden at blive kliché.

Boudoir kollektionen har de smukkeste blonde lingeri sæt og der i blandt finder du de 3 røde blonde sæt REESE – bustier med strømpeholdere, ALLIE - teddy med strømpeholdere og CHERIE – teddy med cage-strap. Så hvis du vil gå all-in med den røde og romantiske farve på Valentines Day, så er det her du skal kigge. De skriger simpelthen ’Jeg elsker dig’!

 

BONDAGE

 

Bondage undertøj til Valentines Day

 

Er du til at blive bundet i kærlighedens tegn? Så har vi selvfølgelig også din ryg her ;-)

Du finder det frækkeste bondage lingeri rundt omkring på shoppen – både i Boudoir kollektion og i den super frække KINK kollektion.

SHAQUILA sættet er helt oplagt med sit pikante wetlook, blonde wrist cuffs og blindfold. Det top gennemførte Open KINK sæt med netkjole, wrist cuffs og bondagesnore vil også gå rent ind en aften som denne!

 

SØDT & FINT

 

sødt og fint undertøj til Valentines Day

 

Er du mere til det fine og søde doll look, så skal du over i satin natkjolerne og de søde doll kjoler. Den lyserøde ROSIE satin natkjole har været et kæmpe hit henover julen – så hvis du ikke var så heldig, at den lå under juletræet, er det klart en investering værd.

Er du mere til et bh sæt, som du kan have på under kjolen på jeres Valentines date, vil det fine rosa ENGAGING bh sæt være et rigtig fint og oplagt valg – og her er vi så heldige, at der både findes g-string og brief trusser til.

 

KLICHÉ

 

Kliche undertøj til Valentines Day

 

Skal det være kliché, så lad det være kliché! Vi kommer ikke udenom det flotte, frække og super kliché Valentines Day lingeri – SLØJFE lingeri. Og helt ærligt, findes der en bedre gave en dig? Nej vel ;-)

På billedet har vi valgt 3 V-day favoritter BOW WOW – teddy med strømpeholdere, BLACK BOW – sort sløjfe teddy og XoXo – sløjfe lingeri sæt.

 

Happy Valentines Day

 1. Har du også overvejet og haft lyst til lidt dirty-talk i soveværelset - at være lidt fræk og provokerende? Men du er ikke sikker på, om din mand er til den slags? Måske har du endda prøvet det et par gange og er stadig lidt usikker på om det er et hit?

  Pigerne på COAX kontoret havde snakken og vi besluttede os for, at finde svaret på om mænd er til dirty talk?

  Så hvad gjorde jeg - jeg mødtes med en ven og udfrittede ham for alle de svar vi ...

 2. Har du mod på at dele dine dybeste og frækkeste fantasier med din partner? Uanset hvor længe du og din partner har været sammen kan det, at skulle dele og udtrykke sine fantasier, kinks og fetishes være ret grænseoverskridende og en smule nervepirrende for de fleste, og muligvis også føles en smule risky.. right?

   

  Men hvis du er bekymret for, at du er til noget din partner vil rynke på næsen over, så kan du godt pakke de tanker væk igen. Det du er til, er måske mere ...

 3. Vi har fundet 4 must-have shapewear styles, i 4 flotte hudtoner, så der er noget til alle kvinders smukke glød. Du finder top & bike shorts sæt (dem som Kardashian søstrene har gjort SÅ populære), tubekjolen som er et must-have i alle pigers klædeskab, en virkelig lækker body romper og et top & trusse sæt. Alle dele er super alsidige og kan både bruges som shapewear under tøjet eller styles som en del af dit out-fit!

   

  Vigtigst af alt, så er priserne skruet helt ned - så du ...

 4. Som kvinde i et seksuelt forhold, har du sikkert tænkt på at prøve noget nyt og afvige lidt fra jeres regelmæssig sex rutiner. Men har du rent faktisk gjort noget ved det? Vi er alle sammen lidt nervøse for at prøve nye ting – og muligvis en smule bange for at være ude af kontrol? just asking.. -  men der er altså bare noget helt særligt ved, at have en ny seksuel oplevelse med din partner, som virkelig kan sætte gang i følelserne, forholdet, intimiteten og i må...

 5. Her kommer 6 gode råd til dig, der gerne vil passe ekstra godt på dit smukke lingeri

   

  #1

  Køb to par trusser til hver bh. Bh'en kan ofte bruges i to eller flere dage, mens trusserne skiftes dagligt. På denne måde vil du altid have et matchende undertøjssæt. (Pssst... mange sæt har både brief og string trusser - du kan jo evt. tage et par af hver).

   

  #2

  Kontroller dine bh mål regelmæssigt - helst hver 6 måned - for at sikre, at dine bh'er ...

 6. Jeg har stillet alle de “dumme” spørgsmål om bh’er og bh størrelser
  – så du ikke behøver at spørge!

  Af en eller anden grund, er det at købe en bh og finde sin bh størrelse, en af de mest komplicerede processer EVER! Så jeg satte mig for at opsøge og spørge de super dygtige lingeri eksperter i samtlige undertøjsforretninger og hive så meget ekspertviden ud af dem, som overhovedet muligt.

  Så scroll videre ned for noget seriøs viden om bh størrelser!

   

  ...
 7. Lingeri føles fantastisk og giver os et boost, som ikke helt kan beskrives. Men, ikke alt lingeri passer til alle.

  Så, hvordan finder du ud af hvilket lingeri, der passer til dig? Jo, først og fremmest er det vigtigt, at du er bevidst om hvilken kropsfigur du har og vælger dit lingeri ud fra den (og ikke ud fra hvad, der ser pænt ud på bøjlen eller modellen der har det på). Og tro mig når jeg siger, at det, at vælge lingeri ud fra sin kropsfigur, gør HELE forskellen ...

 8. 11 ting mænd aldrig vil forstå om bh’er (fra en mands synspunkt)

  "Hvordan får I dem overhoved på selv?"

   

  COAX pigerne har haft fornøjelsen af, at få en mands synspunkt på en af vores aller bedste "Frenemies" - bh'en.

  Vi har fået ham til, at knytte nogle tanker og ord omkring bh'en, og alt det mænd ikke forstår (og nok heller aldrig kommer til at forstå) omkring bh'en og kvinders love/hate forhold til den.

  Og det har virkelig(!) været sjovt - læs med her!...

 9. Og hvordan du fixer det!

   

  1. Bh omkredsen er for løs.

  Når du køber en stropløs bh, er det vigtigt, at du går mindst en størrelse ned i omkredsen. Du skal gå en størrelse længere ned i omkredsen, end du normalt ville, for at kompensere for den manglende støtte du ellers får fra stropperne på din almindelige bh. Det vigtigt, at du får en stropløs bh, der er så stram som muligt, men uden at den bliver ubehagelig at have på, selvfølgelig. ...

loading icon