0,00 DKK
English

Sådan finder du hendes størrelse (uden hun opdager det)!

Sådan finder du hendes størrelse (uden hun opdager det)

 

At købe lingeri i gave til hende, sender et personligt, kærligt og meget bekræftende budskab. Det viser at du har et begær efter hende, at du finder hende meget attraktiv og ikke mindst, at du ikke kan få nok af hende.

En gave særligt udvalgt til hende og delikat indpakket i silkepapir, viser at du har brugt tanker og tid på at finde lige netop denne personlige og særlige gave – det kan vi godt lide!

Hvis ikke du har købt lingeri til hende før, kan det måske virke en smule uoverskueligt med at finde frem til den helt rigtig model og størrelse – men fortvivl ikke – COAX pigerne er her for præcis det samme, at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model.

At købe lingeri online, er ikke nogen større videnskab og det vil gøre dig til ham, som er så meget mand, at han kan finde ud af at købe frækt undertøj på egen hånd – du vil blive et hot samtaleemner, når hun taler med veninderne.

Vi har hjulpet hundredevis af mænd med at finde den helt rigtige gave og har nogle gode tips, som med garanti vil hjælpe dig og gøre hele processen meget nemmere.

 

Find hendes størrelse
Først skal du finde hendes størrelse og den nemmeste måde, at finde ud af det, er ved at tage et sneak peek I hendes undertøjsskuffe og i hendes kjoler og se hvilken størrelse der står på de små mærker.

Finder du flere forskellige størrelser kan du enten, finde den kjole og de trusser hun ofte burger (det betyder nemlig bl.a., at hun finder størrelsen behagelig) eller du kan se hvilken størrelse, som størstedelen af hendes tøj er i.

Tag gerne et kig på hvilke modeller og farver, som hun har meget af. Måske har hun mange sorte bh’er og natkjoler, og knap så mange hvide ting – så ved du allerede, at du ikke går helt fejl med sort lingeri.

Se også om hun har meget blonde lingeri eller om hun foretrækker lidt mere enkelt og elegant lingeri – så kunne de f.eks. vælge en sort corsage og et par selvsiddende sorte nylonstrømper. Har hun derimod en masse strømpeholdere og mange blondekjoler, så vise det at hun kan går op i sit lingeri og du kan være lidt mere modig og vælge en af de smukke heldragte i blonde eller et lidt frækkere wetlook sæt.
Det hele handler om at få en lille ide om hvad hun kan lide, så din gave føles helt perfekt og personlig, når hun åbner den.

 

Hvis du stadig er lidt i tvivl omkring hendes størrelse, så har vi lavet og tilpasset en størrelsesguide under hvert enkelt produkt. Her kan du se hvad en størrelse 38 svarer til eller hvad en størrelse medium svarer til. Den er meget simpel og ikke til at misforstå.

 

Smukt og delikat indpakket

Vi pakker altid alle vores produkter ind I fint lyserødt silkepapir, inden vi sender det afsted til kunderne.

Det handler om hele oplevelsen og ikke kun produktet.

 

Er du stadig usikker?
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. I dagtimerne kan du fange os på kundeservice mailen kundeservice@COAXcopenhagen.dk 

 

Hos os har altid 30 dages fuld returret - OG fik du købt en forkert størrelse, så sender vi den nye størrelse gratis.

 

Find det helt rigtige lingeri til hende her!

God fornøjelse…

 1. Har du også overvejet og haft lyst til lidt dirty-talk i soveværelset - at være lidt fræk og provokerende? Men du er ikke sikker på, om din mand er til den slags? Måske har du endda prøvet det et par gange og er stadig lidt usikker på om det er et hit?

  Pigerne på COAX kontoret havde snakken og vi besluttede os for, at finde svaret på om mænd er til dirty talk?

  Så hvad gjorde jeg - jeg mødtes med en ven og udfrittede ham for alle de svar vi ...

 2. Har du mod på at dele dine dybeste og frækkeste fantasier med din partner? Uanset hvor længe du og din partner har været sammen kan det, at skulle dele og udtrykke sine fantasier, kinks og fetishes være ret grænseoverskridende og en smule nervepirrende for de fleste, og muligvis også føles en smule risky.. right?

   

  Men hvis du er bekymret for, at du er til noget din partner vil rynke på næsen over, så kan du godt pakke de tanker væk igen. Det du er til, er måske mere ...

 3. Vi har fundet 4 must-have shapewear styles, i 4 flotte hudtoner, så der er noget til alle kvinders smukke glød. Du finder top & bike shorts sæt (dem som Kardashian søstrene har gjort SÅ populære), tubekjolen som er et must-have i alle pigers klædeskab, en virkelig lækker body romper og et top & trusse sæt. Alle dele er super alsidige og kan både bruges som shapewear under tøjet eller styles som en del af dit out-fit!

   

  Vigtigst af alt, så er priserne skruet helt ned - så du ...

 4. Som kvinde i et seksuelt forhold, har du sikkert tænkt på at prøve noget nyt og afvige lidt fra jeres regelmæssig sex rutiner. Men har du rent faktisk gjort noget ved det? Vi er alle sammen lidt nervøse for at prøve nye ting – og muligvis en smule bange for at være ude af kontrol? just asking.. -  men der er altså bare noget helt særligt ved, at have en ny seksuel oplevelse med din partner, som virkelig kan sætte gang i følelserne, forholdet, intimiteten og i må...

 5. Valentines Day er lige rundt om hjørnet – og ja! denne ’højtid’ er der lige så mange meninger om, som der er smukke modeller på vores hjemmeside.

  Vi er selvfølgelig all-in på Valentines Day og ser det som en helt perfekt mulighed (læs: undskyldning) for at shoppe det lingeri, som er SÅÅ smukt, men ikke super praktisk – for det er lige præcis denne dag det skal på! Om du er til det romantiske røde blonde lingeri, en sexet bodysuit eller bondage inspireret lingeri – så har vi fundet de helt ...

 6. Her kommer 6 gode råd til dig, der gerne vil passe ekstra godt på dit smukke lingeri

   

  #1

  Køb to par trusser til hver bh. Bh'en kan ofte bruges i to eller flere dage, mens trusserne skiftes dagligt. På denne måde vil du altid have et matchende undertøjssæt. (Pssst... mange sæt har både brief og string trusser - du kan jo evt. tage et par af hver).

   

  #2

  Kontroller dine bh mål regelmæssigt - helst hver 6 måned - for at sikre, at dine bh'er ...

 7. Jeg har stillet alle de “dumme” spørgsmål om bh’er og bh størrelser
  – så du ikke behøver at spørge!

  Af en eller anden grund, er det at købe en bh og finde sin bh størrelse, en af de mest komplicerede processer EVER! Så jeg satte mig for at opsøge og spørge de super dygtige lingeri eksperter i samtlige undertøjsforretninger og hive så meget ekspertviden ud af dem, som overhovedet muligt.

  Så scroll videre ned for noget seriøs viden om bh størrelser!

   

  ...
 8. Lingeri føles fantastisk og giver os et boost, som ikke helt kan beskrives. Men, ikke alt lingeri passer til alle.

  Så, hvordan finder du ud af hvilket lingeri, der passer til dig? Jo, først og fremmest er det vigtigt, at du er bevidst om hvilken kropsfigur du har og vælger dit lingeri ud fra den (og ikke ud fra hvad, der ser pænt ud på bøjlen eller modellen der har det på). Og tro mig når jeg siger, at det, at vælge lingeri ud fra sin kropsfigur, gør HELE forskellen ...

 9. 11 ting mænd aldrig vil forstå om bh’er (fra en mands synspunkt)

  "Hvordan får I dem overhoved på selv?"

   

  COAX pigerne har haft fornøjelsen af, at få en mands synspunkt på en af vores aller bedste "Frenemies" - bh'en.

  Vi har fået ham til, at knytte nogle tanker og ord omkring bh'en, og alt det mænd ikke forstår (og nok heller aldrig kommer til at forstå) omkring bh'en og kvinders love/hate forhold til den.

  Og det har virkelig(!) været sjovt - læs med her!...

 10. Og hvordan du fixer det!

   

  1. Bh omkredsen er for løs.

  Når du køber en stropløs bh, er det vigtigt, at du går mindst en størrelse ned i omkredsen. Du skal gå en størrelse længere ned i omkredsen, end du normalt ville, for at kompensere for den manglende støtte du ellers får fra stropperne på din almindelige bh. Det vigtigt, at du får en stropløs bh, der er så stram som muligt, men uden at den bliver ubehagelig at have på, selvfølgelig. ...

loading icon