0,00 DKK
English

Hvilket stjernetegn har du den bedste seksuelle kemi med..?

Løven og Vandmanden

Hvem kan virkelig, virkelig tænde op under dig? Er det Tyren, Jomfruen eller måske Vædderen?

Er du nysgerrig efter, at finde ud af hvem du har den bedste seksuelle kemi med (og det må jo også betyde, de bedste seksuelle oplevelser med …ikke?) Hvilket stjernetegn kan få dig til, at se verden på en helt ny måde? Og hvilken kombination af stjernetegn kan få himlen til at slå revner ;-) 

Læs med og find ud af hvilket stjernetegn, universet siger, du (uden tvivl) vil have de mest fantastiske seksuelle oplevelser med...

  

Vædderen & Vægten

(21. mar. - 19. apr.) - (23. sep. - 22. okt.)

 

 Vædderen og Vægten

 

For Vædderen er det ’all about action’ og de kan slet ikke få nok (på den gode måde). Vædderen elsker at flirte, tage kontrollen og har en attitude og beslutsomhed, som du kun finder hos Vædderen.

 

Vægten er derimod en meget mere lidenskabelig, eftertænksom og betænksom type. Vægten tager lidenskab til 'another level' og når Vægten tillader sig selv og andre at komme helt tæt på, får du passion og intensitet, som du aldrig har fået det før.

 

Det er muligvis kun Vægten, som er i stand til, at tæmme den vilde Vædder og give den passion, som Vædderen konstant higer efter. Modsat, kan Vædderens beslutsomhed og positive attitude overbevise Vægtens ubeslutsomme sider og tendenser, til at lade sig give sig fuldstændig hen i en kæmpe rus.

 

De ligner et usædvanligt par, og helt ærligt, de er et ret usædvanligt par. Men den nysgerrighed og respekt Vædderen og Vægten har for hinandens styrker, drager dem sammen som to magneter. De fuldender begge, præcis de ting, som den anden mangler og på den måde komplimenterer de hinanden fuldstændig perfekt.

I soveværelset, giver de hinanden alt det den anden begærer.

 

Tvillingerne & Skytten

(21. maj - 20. jun.) - (22. nov. - 21. dec.)

 

Tvillingerne og Skytten

 

Kender du de par, som du tøver en smule med at invitere (med til noget som helst), I frygt for den stemning og det drama de tager med, når de kommer indenfor dørene..? Well, sig hej til Tvilingerne og Skytten.

 

Tvillingerne og Skytten er et af de der vilde par, som konstant søger spænding, de lokker hinanden med på ballade og faretruende eskapader. Man kan altid mærke spændingerne og den kemi de har sammen - både de gode og de knap så gode - og man er aldrig i tvivl om deres tilstedeværelse.

 

Hvordan mon deres liv i soveværelset ser ud?

Det er mere varieret end en pose matadormix!

 

Det spænder bredt - fra blidt og romantisk til udfordrende og grænsesøgende. Og, jo mere udfordrende eller grænsesøgende, jo mere er de all in. De er så ekstatiske over, at have fundet én, som er ligeså udfordrende som de selv er - og de forsvinder ofte sammen helt ind i deres egen verden.

 

Tyren & Skorpionen

(20. apr. - 20. maj) - (23. okt. - 21. nov.)

 

Tyren og Skorpionen

 

Tyren og Skorpionen er begge vanvittig fysiske stjernetegn, som elsker at få alting til at syne, lyde, dufte, smage og føles helt fantastisk. Sammen har de den perfekte beruselse.

 

I soveværelset møder Skorpionens appetit på variende intimitet, Tyrens ønske om at dvæle og give sig hen i en ekstase.

'Det eksperimenterende' er nøgleordet mellem de to.

Faktisk, er det sjældent at kombinationen af Tyren og Skorpionen nogensinde forlader soveværelset (og hvis de gør, tager de som regel deres elskov og intimitet med dem)!

 

Som par, skaber de den slags intimitet, du kun ser på skærmen - og det er ikke porno vi mener her (eller nogle gange kunne det måske godt tangere i den retning).

Det kan blive meget, meeeget frækt når man sætter de to stjernetegn sammen!

 

Kom imellem de to, og du vil seriøst fortryde det (de bærer nag for underholdningens skyld).

 

 

Krebsen & Stenbukken

(21. jun. - 22. jul.) - (22. dec. - 19. jan.)

 

Krebsen og Stenbukken

 

Modsætninger tiltrækkes - så sandt som det er sagt, og det er præcis den dynamik der ligger bag Krebsens og Stenbukkens powerfulde forbindelse.

 

Krebsen er en fantasifuld, sjov og en følelsesmæssig drømmer, hvorimod Stenbukken er en ’hard ass’, som er yderst ambitiøs, seriøs, målrettet og simpelthen ikke I stand til at falde for useriøse drømmere… så man ville nok tro at Krebsen var 'OFF the menu'. Men det er faktisk helt modsat.

Krebsen og Stenbukken kommer fra hver sin ende af det personlige polarsystem og finder hinandens modsætninger vanvittig eksotiske og facinerende.

 

Deres kærlighedsliv er uhæmmet og ukompliceret, fordi de får lov til, at handle ud fra de fantasier, som de normalt ville være mere tilbageholdende med, at dele med nogen, som er mere som dem selv.

 

Hos Krebsen og og Stenbukken er regler til for at blive brudt, og det føles virkelig godt!

 

Løven & Vandmanden

(23. jul. - 22. aug.) - (20. jan. - 18. feb.)

 

Løven og Vandmanden

 

For Løven handler det kun om Løven og de bryder sig ikke om, at blive overgået eller slået i noget eller af nogen andre. Når det er sagt, vil de også have det bedste af det bedste ved deres side, hvilket kan føre til en vanskelig forbindelsesdynamik (det kan ofte give et spor af knuste hjerter og drømme ...). Svaret hertil er: Vandmanden!

 

Vandmanden er det "bedste" i form af intelligens, hvilket Løven virkelig respekterer og finder tiltrækkende. Samtidig er Vandmanden så tilpas distanceret og kølig nok til ikke, at bemærke halvdelen af det BS Løven kommer med.

Vandmanden lever i sin egen verden, mens Løven kæmper for at være ’The King’ (eller ’The Queen’).

 

I soveværelset, har Vandmanden nogle yderst avanceret og frække idéer og fantasier – og Løven har de fysiske egenskaber til, at få dem til at komme (* ahem *) ud i virkeligheden.

 

Intelligens + styrke = yderst powerfuld pakke.

 

Jomfruen & Fiskene

(23. aug. - 22. sep.) - (19. feb. - 20. mar.)

 

Jomfruen og Fiskene

 

En VIRKELIG underlig kombination, virkelig!

 

Jomfruen er den pragmatiske og realistiske type, som er forankret i virkeligheden og logikken.

Fiskene er, for nu at være helt ærlige, lidt væk i winter wonderland. De lever oppe i skyerne og ender sandsynligvis i en form for kult-fællesskab, tilbeder yoghurt eller noget helt tredje. Men sammen, er Jomfruen og Fiskene helt unikke. De forstår og udglatter hinandens ekstremer. De finder hinanden gennem en fælles sans for humor - og elsker at lave sjov med hinanden.

 

Sexlivet? Det er vildt!

Fiskene kan få Jomfruen til, at sænke (de temmelig imponerende) parader og slippe den indre frækkert løs. En frækkert som få ville have gættet på var derinde.

Fiskene er med på hvad som helst og finder det befriende og bekræftende at have fundet en hemmelig side hos sin partner, som ingen andre kender til eller ville have gættet på var derinde.

 

De to vil aldrig fortælle dig, hvordan det foregår derhjemme - men stol på mig, it's going down bag hjemmest fire vægge!

 1. Har du mod på at dele dine dybeste og frækkeste fantasier med din partner? Uanset hvor længe du og din partner har været sammen kan det, at skulle dele og udtrykke sine fantasier, kinks og fetishes være ret grænseoverskridende og en smule nervepirrende for de fleste, og muligvis også føles en smule risky.. right?

   

  Men hvis du er bekymret for, at du er til noget din partner vil rynke på næsen over, så kan du godt pakke de tanker væk igen. Det du er til, er måske mere ...

 2. Vi har fundet 4 must-have shapewear styles, i 4 flotte hudtoner, så der er noget til alle kvinders smukke glød. Du finder top & bike shorts sæt (dem som Kardashian søstrene har gjort SÅ populære), tubekjolen som er et must-have i alle pigers klædeskab, en virkelig lækker body romper og et top & trusse sæt. Alle dele er super alsidige og kan både bruges som shapewear under tøjet eller styles som en del af dit out-fit!

   

  Vigtigst af alt, så er priserne skruet helt ned - så du ...

 3. Som kvinde i et seksuelt forhold, har du sikkert tænkt på at prøve noget nyt og afvige lidt fra jeres regelmæssig sex rutiner. Men har du rent faktisk gjort noget ved det? Vi er alle sammen lidt nervøse for at prøve nye ting – og muligvis en smule bange for at være ude af kontrol? just asking.. -  men der er altså bare noget helt særligt ved, at have en ny seksuel oplevelse med din partner, som virkelig kan sætte gang i følelserne, forholdet, intimiteten og i må...

 4. Valentines Day er lige rundt om hjørnet – og ja! denne ’højtid’ er der lige så mange meninger om, som der er smukke modeller på vores hjemmeside.

  Vi er selvfølgelig all-in på Valentines Day og ser det som en helt perfekt mulighed (læs: undskyldning) for at shoppe det lingeri, som er SÅÅ smukt, men ikke super praktisk – for det er lige præcis denne dag det skal på! Om du er til det romantiske røde blonde lingeri, en sexet bodysuit eller bondage inspireret lingeri – så har vi fundet de helt ...

 5. Her kommer 6 gode råd til dig, der gerne vil passe ekstra godt på dit smukke lingeri

   

  #1

  Køb to par trusser til hver bh. Bh'en kan ofte bruges i to eller flere dage, mens trusserne skiftes dagligt. På denne måde vil du altid have et matchende undertøjssæt. (Pssst... mange sæt har både brief og string trusser - du kan jo evt. tage et par af hver).

   

  #2

  Kontroller dine bh mål regelmæssigt - helst hver 6 måned - for at sikre, at dine bh'er ...

 6. Jeg har stillet alle de “dumme” spørgsmål om bh’er og bh størrelser
  – så du ikke behøver at spørge!

  Af en eller anden grund, er det at købe en bh og finde sin bh størrelse, en af de mest komplicerede processer EVER! Så jeg satte mig for at opsøge og spørge de super dygtige lingeri eksperter i samtlige undertøjsforretninger og hive så meget ekspertviden ud af dem, som overhovedet muligt.

  Så scroll videre ned for noget seriøs viden om bh størrelser!

   

  ...
 7. Lingeri føles fantastisk og giver os et boost, som ikke helt kan beskrives. Men, ikke alt lingeri passer til alle.

  Så, hvordan finder du ud af hvilket lingeri, der passer til dig? Jo, først og fremmest er det vigtigt, at du er bevidst om hvilken kropsfigur du har og vælger dit lingeri ud fra den (og ikke ud fra hvad, der ser pænt ud på bøjlen eller modellen der har det på). Og tro mig når jeg siger, at det, at vælge lingeri ud fra sin kropsfigur, gør HELE forskellen ...

 8. 11 ting mænd aldrig vil forstå om bh’er (fra en mands synspunkt)

  "Hvordan får I dem overhoved på selv?"

   

  COAX pigerne har haft fornøjelsen af, at få en mands synspunkt på en af vores aller bedste "Frenemies" - bh'en.

  Vi har fået ham til, at knytte nogle tanker og ord omkring bh'en, og alt det mænd ikke forstår (og nok heller aldrig kommer til at forstå) omkring bh'en og kvinders love/hate forhold til den.

  Og det har virkelig(!) været sjovt - læs med her!...

 9. Og hvordan du fixer det!

   

  1. Bh omkredsen er for løs.

  Når du køber en stropløs bh, er det vigtigt, at du går mindst en størrelse ned i omkredsen. Du skal gå en størrelse længere ned i omkredsen, end du normalt ville, for at kompensere for den manglende støtte du ellers får fra stropperne på din almindelige bh. Det vigtigt, at du får en stropløs bh, der er så stram som muligt, men uden at den bliver ubehagelig at have på, selvfølgelig. ...

loading icon