0,00 DKK
English

8 grunde til din stropløse bh ikke virker!

8 grunde til din stropløse bh ikke virker!

Og hvordan du fixer det!

 

1. Bh omkredsen er for løs.

Når du køber en stropløs bh, er det vigtigt, at du går mindst en størrelse ned i omkredsen. Du skal gå en størrelse længere ned i omkredsen, end du normalt ville, for at kompensere for den manglende støtte du ellers får fra stropperne på din almindelige bh. Det vigtigt, at du får en stropløs bh, der er så stram som muligt, men uden at den bliver ubehagelig at have på, selvfølgelig. Hvis ikke omkredsen er stram nok, vil du ikke få den støtte, som du har brug for.

Ja, det vil muligvis give en “ryg-delle”, men det er enten dét eller at tage en stropløs bh, som egentlig ikke rigtig gør noget for din støtte til barmen. For at reducere “ryg-dellen”, kan du vælge en bh med et bredere og kraftigere omkredsstykke – men husk på, at med en stropløs bh, vil det aldrig blive helt perfekt, på samme måde som med en almindelig bh med stropper.

 

2. Bh omkredsens længde er for kort.

Jo større barm, jo længere skal dit omkredsstykke være. Det lange omkredsstykke vil sikre, at din barm rent faktisk får den støtte, som den har brug for.

Kvinder med en meget stor barm, kan blive nødsaget til, at vælge en bustier bh eller en stropløs shapewear bodysuit, for at opnå den same støtte, som kvinder med mindre barm, får fra en almindelig stropløs bh.

 

Sådan finder du den rigtige bh støtte med en stropløs bh

 

3. Multifunktions bh’er er overvurderet.

De er gode i teorien, men sjældent i virkeligheden – og specielt ikke efter længere tids brug. En multifunktions bh (dem hvor du kan tage stropperne af) virker aldrig på den måde, du ønsker de skal. Så du kan lige så godt undgå dem, når det egentlig er en stropløs bh, du er på jagt efter. Læs punkt 1 og 2 for flere detaljer.

 

4. Din kjole eller top er for stram I toppen og trækker bh’en ned.

Din stropløse bh har rigeligt at gøre med, at skulle holde og støtte din barm. Så undgå for alt i verden, at den også skal holde og støtte din kjole eller top. Hvis du har en stropløs kjole på, skal du sikre dig at kjolen er fittet i taljen, så det er hofterne og ikke din barm, der giver støtte til kjolen – det samme gælder for toppe.

Du kender helt sikkert til, at have en kjole på, med en stropløs bh under, hvor du konstant skal hive kjolen op – det er enten fordi kjolen hiver bh’en ned eller fordi din bh er for løs i omkredsen.

Se billedet nedenfor, for at få en bedre idé af hvad jeg mener her.

 

Vælg det rigtige outfit til din stropløse bh

 

5. Din bh er brugt op!

Bh’er er lavet til, at kunne holde mellem 6 måneder og op til 1 år, ved regelmæssig brug –kortere tid, hvis bh’en er i mindre god kvalitet eller ikke bliver behandlet skånsomt. Det gælder for bh’er med stropper. Stropløse bh’er må arbejde en del hårdere for opgaven, så de bliver “slappe” meget hurtigere. Og det er sandt, du vil sikkert ikke bruge en stropløs bh lige så meget, som en almindelig bh, men det betyder ikke, at du skal forvente den holder i flere år. Selv ved minimal brug og skånsom behandling, vil det elastiske materiale blive slappere med tiden.

For at mest muligt ud af din stropløse bh (eller en hvilken som helst bh), skal du altid sørge for at den passer, som den skal, når du har hægterne i de yderste bh hooks.

Jo mere du bruger bh’en, jo løsere bliver den i omkredsen – og så er det perfekt, at man lige har et par hooks mere at løbe på :-)

 

Disse bh hægter måler du din bh størrelse ud fra

 

6. Toppen af din bh skål kan ses gennem tøjet.

I det her tilfælde er bh’en enten for stor i skålen eller også er materialet, som bh’en er lavet i (gælder for vatteret bh’er), er for tykt. For at undgå problemet med, at kunne se skålens kant igennem tøjet, kan du prøve med en bh uden vattering, som vil ligge sig tættere ind til barmen. Du kan også vælge en bh med en lille blondekant øverst, det kan ofte hjælpe på problemet og gøre at overgangen fra skålens kant til barmen bliver blødere.

Hvis du har prøvet alt ovenfor og kanten stadig er synlig gennem tøjet, så er det ikke din bh der er problemet – det er din top, som højst sandsynligt er for stram eller lavet i tyndt og ikke egent bh materiale (eller begge dele), og det er der altså ikke nogen bh, der kan fixe.

 

7. Har din stropløse bh en silikonekant?

Hvis din stropløse bh ikke har en silikonekant langs kanten indvendig, så kan du lige så godt glemme det. Silikonekanten gør alt for dig og din stropløse bh. Silikonekanten får bh’en til at blive siddende og ”klistrer” sig fast til huden (altså ikke som i klister klister – men du ved hvad jeg mener).

Så #1 når du shopper stropløs bh; sørg altid for at kigge efter den lille tynde superhelt!

 

Stropløs bh med og uden vattering

 

8. Du forventer for meget af en stropløs bh.

En stropløs bh vil aldrig føles som eller støtte på samme måde, som en bh med stropper vil gøre det. Det gør den bare ikke. De ser muligvis meget ens uden – med undtagelse af stropperne – men de er fra to helt forskellige planeter. Det bedste er bare at acceptere den stropløse bh, for hvad den nu engang er.

 

Gå på jagt efter den perfekte bh her!

 1. Har du også overvejet og haft lyst til lidt dirty-talk i soveværelset - at være lidt fræk og provokerende? Men du er ikke sikker på, om din mand er til den slags? Måske har du endda prøvet det et par gange og er stadig lidt usikker på om det er et hit?

  Pigerne på COAX kontoret havde snakken og vi besluttede os for, at finde svaret på om mænd er til dirty talk?

  Så hvad gjorde jeg - jeg mødtes med en ven og udfrittede ham for alle de svar vi ...

 2. Har du mod på at dele dine dybeste og frækkeste fantasier med din partner? Uanset hvor længe du og din partner har været sammen kan det, at skulle dele og udtrykke sine fantasier, kinks og fetishes være ret grænseoverskridende og en smule nervepirrende for de fleste, og muligvis også føles en smule risky.. right?

   

  Men hvis du er bekymret for, at du er til noget din partner vil rynke på næsen over, så kan du godt pakke de tanker væk igen. Det du er til, er måske mere ...

 3. Vi har fundet 4 must-have shapewear styles, i 4 flotte hudtoner, så der er noget til alle kvinders smukke glød. Du finder top & bike shorts sæt (dem som Kardashian søstrene har gjort SÅ populære), tubekjolen som er et must-have i alle pigers klædeskab, en virkelig lækker body romper og et top & trusse sæt. Alle dele er super alsidige og kan både bruges som shapewear under tøjet eller styles som en del af dit out-fit!

   

  Vigtigst af alt, så er priserne skruet helt ned - så du ...

 4. Som kvinde i et seksuelt forhold, har du sikkert tænkt på at prøve noget nyt og afvige lidt fra jeres regelmæssig sex rutiner. Men har du rent faktisk gjort noget ved det? Vi er alle sammen lidt nervøse for at prøve nye ting – og muligvis en smule bange for at være ude af kontrol? just asking.. -  men der er altså bare noget helt særligt ved, at have en ny seksuel oplevelse med din partner, som virkelig kan sætte gang i følelserne, forholdet, intimiteten og i må...

 5. Valentines Day er lige rundt om hjørnet – og ja! denne ’højtid’ er der lige så mange meninger om, som der er smukke modeller på vores hjemmeside.

  Vi er selvfølgelig all-in på Valentines Day og ser det som en helt perfekt mulighed (læs: undskyldning) for at shoppe det lingeri, som er SÅÅ smukt, men ikke super praktisk – for det er lige præcis denne dag det skal på! Om du er til det romantiske røde blonde lingeri, en sexet bodysuit eller bondage inspireret lingeri – så har vi fundet de helt ...

 6. Her kommer 6 gode råd til dig, der gerne vil passe ekstra godt på dit smukke lingeri

   

  #1

  Køb to par trusser til hver bh. Bh'en kan ofte bruges i to eller flere dage, mens trusserne skiftes dagligt. På denne måde vil du altid have et matchende undertøjssæt. (Pssst... mange sæt har både brief og string trusser - du kan jo evt. tage et par af hver).

   

  #2

  Kontroller dine bh mål regelmæssigt - helst hver 6 måned - for at sikre, at dine bh'er ...

 7. Jeg har stillet alle de “dumme” spørgsmål om bh’er og bh størrelser
  – så du ikke behøver at spørge!

  Af en eller anden grund, er det at købe en bh og finde sin bh størrelse, en af de mest komplicerede processer EVER! Så jeg satte mig for at opsøge og spørge de super dygtige lingeri eksperter i samtlige undertøjsforretninger og hive så meget ekspertviden ud af dem, som overhovedet muligt.

  Så scroll videre ned for noget seriøs viden om bh størrelser!

   

  ...
 8. Lingeri føles fantastisk og giver os et boost, som ikke helt kan beskrives. Men, ikke alt lingeri passer til alle.

  Så, hvordan finder du ud af hvilket lingeri, der passer til dig? Jo, først og fremmest er det vigtigt, at du er bevidst om hvilken kropsfigur du har og vælger dit lingeri ud fra den (og ikke ud fra hvad, der ser pænt ud på bøjlen eller modellen der har det på). Og tro mig når jeg siger, at det, at vælge lingeri ud fra sin kropsfigur, gør HELE forskellen ...

 9. 11 ting mænd aldrig vil forstå om bh’er (fra en mands synspunkt)

  "Hvordan får I dem overhoved på selv?"

   

  COAX pigerne har haft fornøjelsen af, at få en mands synspunkt på en af vores aller bedste "Frenemies" - bh'en.

  Vi har fået ham til, at knytte nogle tanker og ord omkring bh'en, og alt det mænd ikke forstår (og nok heller aldrig kommer til at forstå) omkring bh'en og kvinders love/hate forhold til den.

  Og det har virkelig(!) været sjovt - læs med her!...

loading icon