0,00 DKK
English

5 ’KINKS’ der med garanti sætter gang i parforholdet (igen)!

5 ’KINKS’ der med garanti sætter gang i parforholdet (igen)!

Som kvinde i et seksuelt forhold, har du sikkert tænkt på at prøve noget nyt og afvige lidt fra jeres regelmæssig sex rutiner. Men har du rent faktisk gjort noget ved det? Vi er alle sammen lidt nervøse for at prøve nye ting – og muligvis en smule bange for at være ude af kontrol? just asking.. -  men der er altså bare noget helt særligt ved, at have en ny seksuel oplevelse med din partner, som virkelig kan sætte gang i følelserne, forholdet, intimiteten og i måden I ser hinanden på. Ofte kan bare tanken om, at skulle gøre noget, som er en smule grænseoverskridende og som vi ikke har prøvet før, få os helt ud af flippen. Hvilket er så ærgerligt - fortjener vi ikke, at få lidt spænding ind i tilværelsen og få livet lidt op i følelserne og komme ud af vores comfortzone og rutiner? Fortjener vi ikke at blive tilfredsstillet på helt nye og spændende måder? JO, vi gør da så!

 

Hvis du ikke helt ved hvor du skal starte, så lad os hjælpe dig med at udforske nogle idéer. Du behøver ikke at være en badass dominatrix for at sætte lidt gang i soveværelset eller prøve nye frække ting.

 

Scroll ned og få vores 5 ’Kinks’, som du kan prøve af sammen med din partner.

 

KINK #1 Easy Access Lingeri

KINK #1. Easy Access Lingeri

Du behøver ikke bruge fantasien – nu skal jeg vise dig...

 

En simpel måde at få lidt mere ‘kink’ ind i soveværelset er ved at tilføje et par frække bundløse lingeri styles. Og hvis du ikke allerede har et par super sexede bundløse (easy access) styles allerede, så er det bare med at få fingrene i dem. Det kan være et par sexede bundløse nylon strømpebukser, et par bundløse trusser eller den frække bh model ’shelf bh’ (også kaldet open cup bh). Du vil føle dig, som en absolut sex babe. De her styles er på ingen måde, som det ’safe’ og klassiske sorte blonde lingeri – næh nej, det her lingeri, sparker din femininitet på plads og giver dig, på magisk vis, en rank ryg, en barm der sidder et par centimeter højre end den plejer og en udstråling der siger va-va-voom! Er du klar over hvor vild din mand bliver, når du ikke skal smide dit super frække lingeri inden han kommer på banen? Det er SÅ sexet!

 

Og ikke for at prale, men vi har faktisk en masse super frække styles til præcis denne her slags kink.

 

KINK #2 Temperature Play

KINK #2. Temperature Play

 Du skal vist lige køle lidt ned skat... nu skal jeg hjælpe dig.

 

Dybest set er ’Temperature Play’ en leg med genstande – det kan både være flydende og faste – som I bruger til at stimulere kroppen. De mest anvendte ting til denne her form for leg er is, olie, og endda fødevarer som f.eks. sirup eller flødeskum. Det er et rigtig godt og anderledes forspil, der med garanti vil skubbe til dine og din partners sanser.

 

Alle har isterninger i deres hjem, ikke? Kør en isterning henover hinandens nøgne kroppe og mærk kroppen trække sig sammen, og mærk både kulde og varme på én gang. Hvem havde troet at kuldegysninger og ’goosebumps’ kunne føles så rart?

 

Hvis I er mere til det varme, kan I dryppe varm voks på hinandens kroppe eller slappe af med en varm olie massage.

 

Ansvarsfraskrivelse: VENLIGST gør jeres forarbejde på ’voks spil’. Sexskader kan virkelig dræbe lysten og humøret. Medmindre I er til den slags selvfølgelig.

 

KINK #3 RolePlay 

KINK #3. RolePlay

 Holdt, STOP – du er vist frækkere end politiet tillader!

 

Har du nogensinde fantaseret om at lege ‘Dr. Love’ med din partner? Eller måske trænger du til at få opfrisket alfabetet og 3-tabellen som fræk skolepige? RolePlay går ud på at leve sig ind nogle roller og udleve en fræk fantasi derigennem. RolePlay giver dig også en oplagt mulighed for at lege med frække kostumer – man bliver vel aldrig for gammel til at lege..

 

Brug din fantasi! Der er uendelige scenarier. Er du en Boss Babe og din mand den lækre pakke-fyr? Måske er han en fræk pool boy og du er den ensomme housewife? Vær ikke bange for at eksperimentere med de mange personligheder.

 

Klik her og find din egen rolle iblandt vores frække RolePlay kostumer.

 

KINK #4 Mild Bondage (B) 

KINK #4. Mild Bondage (B)

 Kan du give mig en hånd? Jeg er en smule bundet op her…

 

Bondage er den type i BDSM, hvor en person er bundet eller tilbageholdet for nydelsen. Når du hører ordet “bondage”, tænker du sikkert på en eller anden langt ude ‘50 Shades of Grey’ agtig scene (og krummer lidt tæer – bøgerne er SÅ meget bedre end filmene, we know). Men du behøver altså ikke være bundet til sengegavlen med benene op i luften for, at kunne have en blid bondage oplevelse. Men start forsigtigt. Få fingrene I nogle frække accessoires som blindfold og wrist cuffs – du kan helt sikkert også finde ting, som kan bruges i skuffer eller skabe derhjemme. Mon ikke der ligger noget satinbånd fra en gave du fik engang eller sovemasken du bruger i flyet, når I skal på ferie.

 

En overraskende (eller måske ikke så overraskende alligevel) stor del af os elsker at blive bundet, fordi det er en måde at slippe kontrollen. Og det at blive bundet betyder ikke, at man nødvendigvis skal have hård og voldsom sex. I kan sagtens gøre det på en blid, intens og romantisk måde.

 

Kend din BDSM:

 • Bondage (B)
 • Bondage & Disciplin (B&D)
 • Dominans & Submission (underkastelse) (D&S, DS, D/S, D/s)
 • Sadisme & Masochisme (eller Sadomasochisme) (S&M, SM)

 

KINK #5 ’Uskyldig’ Ekshibitionisme 

KINK #5. ’Uskyldig’ Ekshibitionisme

 Shhh…. Kommer der nogen..?

 

Hvis I ikke er bange for, at få adrenalinen til at pumpe godt rundt i kroppen, skulle I måske overveje, at lege lidt med noget ’uskyldig’ ekshibitionisme. Ekshibitionisme går ud på, at udstille sig selv i en offentlig eller semi-offentlig sammenhæng – i denne her kink handler det om spændingen i ’at blive opdaget’. Det betyder absolut ikke, at I skal drøne ned og have sex hos købmanden, men I kan eksperimentere med spændingen og det offentlige rum på en lidt mere diskret og, vel at mærke, lovlig måde. (Seriøst, I skal ikke blive anholdt for ’offentlig uanstændighed’.)

 

Start stille ud og nyd hinanden i baghaven eller på altanen i de tidlige timer, hvor chancen for at blive grebet på ’fersk gerning’ er mindst. I kan også sparke liv i den gamle teenage kliché med at parkere bilen et eller andet ”hemmeligt” sted og hoppe om på bagsædet. Den seksuelle spænding ved muligvis at blive busted vil skærpe alle jeres sanser.

 

Og vi siger det lige igen, dont get freaky - lad være med at parkere bilen foran Føtex kl. 11 lørdag formiddag… Please!

 

Vidste du at der også findes det modsatte af en ekshibitionisme? Det hedder voyeurisme. En Voyer tænder på at se andre nøgne og på at se andre have sex.

 

Hvilken ‘KINK’ skal I prøve?

 1. Har du også overvejet og haft lyst til lidt dirty-talk i soveværelset - at være lidt fræk og provokerende? Men du er ikke sikker på, om din mand er til den slags? Måske har du endda prøvet det et par gange og er stadig lidt usikker på om det er et hit?

  Pigerne på COAX kontoret havde snakken og vi besluttede os for, at finde svaret på om mænd er til dirty talk?

  Så hvad gjorde jeg - jeg mødtes med en ven og udfrittede ham for alle de svar vi ...

 2. Har du mod på at dele dine dybeste og frækkeste fantasier med din partner? Uanset hvor længe du og din partner har været sammen kan det, at skulle dele og udtrykke sine fantasier, kinks og fetishes være ret grænseoverskridende og en smule nervepirrende for de fleste, og muligvis også føles en smule risky.. right?

   

  Men hvis du er bekymret for, at du er til noget din partner vil rynke på næsen over, så kan du godt pakke de tanker væk igen. Det du er til, er måske mere ...

 3. Vi har fundet 4 must-have shapewear styles, i 4 flotte hudtoner, så der er noget til alle kvinders smukke glød. Du finder top & bike shorts sæt (dem som Kardashian søstrene har gjort SÅ populære), tubekjolen som er et must-have i alle pigers klædeskab, en virkelig lækker body romper og et top & trusse sæt. Alle dele er super alsidige og kan både bruges som shapewear under tøjet eller styles som en del af dit out-fit!

   

  Vigtigst af alt, så er priserne skruet helt ned - så du ...

 4. Valentines Day er lige rundt om hjørnet – og ja! denne ’højtid’ er der lige så mange meninger om, som der er smukke modeller på vores hjemmeside.

  Vi er selvfølgelig all-in på Valentines Day og ser det som en helt perfekt mulighed (læs: undskyldning) for at shoppe det lingeri, som er SÅÅ smukt, men ikke super praktisk – for det er lige præcis denne dag det skal på! Om du er til det romantiske røde blonde lingeri, en sexet bodysuit eller bondage inspireret lingeri – så har vi fundet de helt ...

 5. Her kommer 6 gode råd til dig, der gerne vil passe ekstra godt på dit smukke lingeri

   

  #1

  Køb to par trusser til hver bh. Bh'en kan ofte bruges i to eller flere dage, mens trusserne skiftes dagligt. På denne måde vil du altid have et matchende undertøjssæt. (Pssst... mange sæt har både brief og string trusser - du kan jo evt. tage et par af hver).

   

  #2

  Kontroller dine bh mål regelmæssigt - helst hver 6 måned - for at sikre, at dine bh'er ...

 6. Jeg har stillet alle de “dumme” spørgsmål om bh’er og bh størrelser
  – så du ikke behøver at spørge!

  Af en eller anden grund, er det at købe en bh og finde sin bh størrelse, en af de mest komplicerede processer EVER! Så jeg satte mig for at opsøge og spørge de super dygtige lingeri eksperter i samtlige undertøjsforretninger og hive så meget ekspertviden ud af dem, som overhovedet muligt.

  Så scroll videre ned for noget seriøs viden om bh størrelser!

   

  ...
 7. Lingeri føles fantastisk og giver os et boost, som ikke helt kan beskrives. Men, ikke alt lingeri passer til alle.

  Så, hvordan finder du ud af hvilket lingeri, der passer til dig? Jo, først og fremmest er det vigtigt, at du er bevidst om hvilken kropsfigur du har og vælger dit lingeri ud fra den (og ikke ud fra hvad, der ser pænt ud på bøjlen eller modellen der har det på). Og tro mig når jeg siger, at det, at vælge lingeri ud fra sin kropsfigur, gør HELE forskellen ...

 8. 11 ting mænd aldrig vil forstå om bh’er (fra en mands synspunkt)

  "Hvordan får I dem overhoved på selv?"

   

  COAX pigerne har haft fornøjelsen af, at få en mands synspunkt på en af vores aller bedste "Frenemies" - bh'en.

  Vi har fået ham til, at knytte nogle tanker og ord omkring bh'en, og alt det mænd ikke forstår (og nok heller aldrig kommer til at forstå) omkring bh'en og kvinders love/hate forhold til den.

  Og det har virkelig(!) været sjovt - læs med her!...

 9. Og hvordan du fixer det!

   

  1. Bh omkredsen er for løs.

  Når du køber en stropløs bh, er det vigtigt, at du går mindst en størrelse ned i omkredsen. Du skal gå en størrelse længere ned i omkredsen, end du normalt ville, for at kompensere for den manglende støtte du ellers får fra stropperne på din almindelige bh. Det vigtigt, at du får en stropløs bh, der er så stram som muligt, men uden at den bliver ubehagelig at have på, selvfølgelig. ...

loading icon