0,00 DKK
English

11 ting mænd aldrig vil forstå om bh’er (fra en mands synspunkt)

12 ting mænd aldrig vil forstå om bh'er

11 ting mænd aldrig vil forstå om bh’er (fra en mands synspunkt)

"Hvordan får I dem overhoved på selv?"

 

COAX pigerne har haft fornøjelsen af, at få en mands synspunkt på en af vores aller bedste "Frenemies" - bh'en.

Vi har fået ham til, at knytte nogle tanker og ord omkring bh'en, og alt det mænd ikke forstår (og nok heller aldrig kommer til at forstå) omkring bh'en og kvinders love/hate forhold til den.

Og det har virkelig(!) været sjovt - læs med her!

 

1. Den fantastiske lettelse du føler sidst på dagen, når du tager bh’en af.

Jeg har fået denne følelse beskrevet flere gange og fra flere forskellige kvinder, og det lyder meget bedre og meget mere befriende end bare at tage sine underbukser af. Hvis jeg skulle drage en mande parallel, ville det nok føles noget i stil med, det øjeblik hvor en mands nedre dele rammer vandet i pool’en på en varm sommerdag. Og det kræver en pool. I kvinder kan få den tilfredsstillelse ved blot at clip’se noget stof fra hinanden. Hver dag!

 

2. Hvordan det er at have bh’er til forskellige situationer – f.eks. frække bh’er, bryllups bh osv.

Klart, vi kan gå ud og købe underbukser der får os til, at føle os "nye" og lækre. Men vi kan også have et par 9 år gamle ‘lykke boxers’ på, under vores bryllups tux og ingen ville vide det.

 

3. At gå uden bh.

Vi kan selvfølgelig gå 'butt naked' rundt, men det er nok ikke helt så øhh … hygiejnisk. At gå uden bh giver jer al mulig frihed og den samme lækre følelse, som hvis vi er nøgne – men I kan gøre det uden 'butt sweat' og et ucharmerende behåret syn. Det er bare lækkert og all good vibes.

 

4. Farve-koordinere din bh md dit outfit.

Det meste af tiden kan man ikke engang se undertøjet (og hvis man kan, har vi højst sandsynligt jeans på – og alt går til jeans). Vi behøver ikke omhyggeligt, at koordinere hvilke underbukser der passer til hvilke jeans. Vi stikker hånden ned i skuffen, hiver et par underbukser op og tager dem på. Vi ville slet ikke kunne håndtere også, at skulle finde en bh der match’er til toppen med spaghetti stropperne. Jeg ville sikkert bare købe hvide bh’er for at gøre det hele nemmere.

 

5. Hvordan f….ck virker de størrelser?

Medmindre vi skal ud og købe et jakkesæt eller en habit, så skal vi kun deale med størrelserne S, M, L og XL. Med bh’er, er der aaaalt for mange dimensioner involveret... jeg har allerede givet op.

 

6. Når bh’en "skærer ind i huden."

Hvorfor overhoved have et stykke tøj, der gør sådan ved din krop? Det lyder jo forfærdeligt.

 

7. Boob sved..

Vi forstår ikke boob sved (eller bryst sved), men helt ærlig, vi har 'ball' sved, som jeg kan forsikre jer om er værre.

 

8. At betale for dem(!)

Helt ærligt, hvorfor er de så dyre?

 

9. Hvor hurtigt de bliver slidt op. 

Åbenbart holder en bh ikke engang et helt år. Ved I hvor længe mænds undertøj holder? Indtil din partner finder det I vasketøjskurven og smider ud, uden din viden. Og det kan være årtier.

 

10. De der underlige bånd agtige nogle.

I ved hvilke jeg taler om, ikke? Hvordan sidder de overhoved fast? (red. note: jeg tror han taler om stropløse bh’er.)

 

11. At vælge den rigtige bh til situationen.

Når vi vælger vores underbukser om morgenen, skal vi spørge os selv, "Skal jeg ud og løbe i dag?" Hvis svaret er nej, så virker alle underbukser (hvis vi skal løbe, så vælger vi nogle athletic underbukser). Kvinder har en kæmpe stabel af bh’er designet til et hav af forskellige taktiske situationer – det virker næsten, som om de er ’boob secret agents’ nogle gange.

 1. Har du også overvejet og haft lyst til lidt dirty-talk i soveværelset - at være lidt fræk og provokerende? Men du er ikke sikker på, om din mand er til den slags? Måske har du endda prøvet det et par gange og er stadig lidt usikker på om det er et hit?

  Pigerne på COAX kontoret havde snakken og vi besluttede os for, at finde svaret på om mænd er til dirty talk?

  Så hvad gjorde jeg - jeg mødtes med en ven og udfrittede ham for alle de svar vi ...

 2. Har du mod på at dele dine dybeste og frækkeste fantasier med din partner? Uanset hvor længe du og din partner har været sammen kan det, at skulle dele og udtrykke sine fantasier, kinks og fetishes være ret grænseoverskridende og en smule nervepirrende for de fleste, og muligvis også føles en smule risky.. right?

   

  Men hvis du er bekymret for, at du er til noget din partner vil rynke på næsen over, så kan du godt pakke de tanker væk igen. Det du er til, er måske mere ...

 3. Vi har fundet 4 must-have shapewear styles, i 4 flotte hudtoner, så der er noget til alle kvinders smukke glød. Du finder top & bike shorts sæt (dem som Kardashian søstrene har gjort SÅ populære), tubekjolen som er et must-have i alle pigers klædeskab, en virkelig lækker body romper og et top & trusse sæt. Alle dele er super alsidige og kan både bruges som shapewear under tøjet eller styles som en del af dit out-fit!

   

  Vigtigst af alt, så er priserne skruet helt ned - så du ...

 4. Som kvinde i et seksuelt forhold, har du sikkert tænkt på at prøve noget nyt og afvige lidt fra jeres regelmæssig sex rutiner. Men har du rent faktisk gjort noget ved det? Vi er alle sammen lidt nervøse for at prøve nye ting – og muligvis en smule bange for at være ude af kontrol? just asking.. -  men der er altså bare noget helt særligt ved, at have en ny seksuel oplevelse med din partner, som virkelig kan sætte gang i følelserne, forholdet, intimiteten og i må...

 5. Valentines Day er lige rundt om hjørnet – og ja! denne ’højtid’ er der lige så mange meninger om, som der er smukke modeller på vores hjemmeside.

  Vi er selvfølgelig all-in på Valentines Day og ser det som en helt perfekt mulighed (læs: undskyldning) for at shoppe det lingeri, som er SÅÅ smukt, men ikke super praktisk – for det er lige præcis denne dag det skal på! Om du er til det romantiske røde blonde lingeri, en sexet bodysuit eller bondage inspireret lingeri – så har vi fundet de helt ...

 6. Her kommer 6 gode råd til dig, der gerne vil passe ekstra godt på dit smukke lingeri

   

  #1

  Køb to par trusser til hver bh. Bh'en kan ofte bruges i to eller flere dage, mens trusserne skiftes dagligt. På denne måde vil du altid have et matchende undertøjssæt. (Pssst... mange sæt har både brief og string trusser - du kan jo evt. tage et par af hver).

   

  #2

  Kontroller dine bh mål regelmæssigt - helst hver 6 måned - for at sikre, at dine bh'er ...

 7. Jeg har stillet alle de “dumme” spørgsmål om bh’er og bh størrelser
  – så du ikke behøver at spørge!

  Af en eller anden grund, er det at købe en bh og finde sin bh størrelse, en af de mest komplicerede processer EVER! Så jeg satte mig for at opsøge og spørge de super dygtige lingeri eksperter i samtlige undertøjsforretninger og hive så meget ekspertviden ud af dem, som overhovedet muligt.

  Så scroll videre ned for noget seriøs viden om bh størrelser!

   

  ...
 8. Lingeri føles fantastisk og giver os et boost, som ikke helt kan beskrives. Men, ikke alt lingeri passer til alle.

  Så, hvordan finder du ud af hvilket lingeri, der passer til dig? Jo, først og fremmest er det vigtigt, at du er bevidst om hvilken kropsfigur du har og vælger dit lingeri ud fra den (og ikke ud fra hvad, der ser pænt ud på bøjlen eller modellen der har det på). Og tro mig når jeg siger, at det, at vælge lingeri ud fra sin kropsfigur, gør HELE forskellen ...

 9. Og hvordan du fixer det!

   

  1. Bh omkredsen er for løs.

  Når du køber en stropløs bh, er det vigtigt, at du går mindst en størrelse ned i omkredsen. Du skal gå en størrelse længere ned i omkredsen, end du normalt ville, for at kompensere for den manglende støtte du ellers får fra stropperne på din almindelige bh. Det vigtigt, at du får en stropløs bh, der er så stram som muligt, men uden at den bliver ubehagelig at have på, selvfølgelig. ...

loading icon