0,00 kr
English
 1. Jeg har stillet alle de “dumme” spørgsmål omkring bh’er og bh størrelser
  – så du ikke behøver spørge!

  Af en eller anden grund, er det at købe en bh og finde sin bh størrelse, en af de mest komplicerede processer EVER! Så jeg satte mig for at opsøge og spørge de super dygtige lingeri eksperter i samtlige undertøjsforretninger og hive så meget ekspertviden ud af dem, som overhovedet muligt.

  Så scroll videre ned for noget seriøs viden om bh størrelser!

   

  First ...

 2. Lingeri føles fantastisk og giver os et boost, som ikke helt kan beskrives. Men, ikke alt lingeri passer til alle.

  Så, hvordan finder du ud af hvilket lingeri, der passer til dig? Jo, først og fremmest er det vigtigt, at du er bevidst om hvilken kropsfigur du har og vælger dit lingeri ud fra den (og ikke ud fra hvad, der ser pænt ud på bøjlen eller modellen der har det på). Og tro mig når jeg siger, at det, at vælge lingeri ud fra sin kropsfigur, gør HELE forskellen ...

 3. 11 ting mænd aldrig vil forstå om bh’er (fra en mands synspunkt)

  "Hvordan får I dem overhoved på selv?"

   

  COAX pigerne har haft fornøjelsen af, at få en mands synspunkt på en af vores aller bedste "Frenemies" - bh'en.

  Vi har fået ham til, at knytte nogle tanker og ord omkring bh'en, og alt det mænd ikke forstår (og nok heller aldrig kommer til at forstå) omkring bh'en og kvinders love/hate forhold til den.

  Og det har virkelig(!) været sjovt - læs med her!...

 4. Og hvordan du fixer det!

   

  1. Bh omkredsen er for løs.

  Når du køber en stropløs bh, er det vigtigt, at du går mindst en størrelse ned i omkredsen. Du skal gå en størrelse længere ned i omkredsen, end du normalt ville, for at kompensere for den manglende støtte du ellers får fra stropperne på din almindelige bh. Det vigtigt, at du får en stropløs bh, der er så stram som muligt, men uden at den bliver ubehagelig at have på, selvfølgelig. ...

 5. Hvem kan virkelig, virkelig tænde op under dig? Er det Tyren, Jomfruen eller måske Vædderen?

  Er du nysgerrig efter, at finde ud af hvem du har den bedste seksuelle kemi med (og det må jo også betyde, de bedste seksuelle oplevelser med …ikke?) Hvilket stjernetegn kan få dig til, at se verden på en helt ny måde? Og hvilken kombination af stjernetegn kan få himlen til at slå revner ;-) 

  Læs med og find ud af hvilket stjernetegn, universet siger, du (uden tvivl) vil have de mest fantastiske seksuelle oplevelser med......

 6. Lingeri! Lyder det bekendt? Det er et af de ord vi kender og tit hører. Vi tænker, at vi ved hvad det betyder, men er alligevel ikke helt sikre. Det er faktisk lidt en gråzone. I rigtig lang tid var det præcis sådan et ord for mig. Jeg tænkte ”Hvad er lingeri og hvor forskelligt er det fra undertøj?” ”Hvad er de forskellige typer lingeri?” Bustier, camisole, negligee – helt ærligt - ved du det? Hvis dit svar er JA, så tillykke - du må have været ...

 7. COAX Copenhagen er en shop drevet af piger for piger - mændene er naturligvis også mere end velkommen ;-)

   

  Hos COAX Copenhagen er det vores mission at tilbyde så bredt et udvalg, til så bredt et publikum, som muligt. Derfor rejser vi ud i hele verden lige fra Holland til Hollywood, for at finde alle de unikke, anderledes og fede mærker. Vi ønsker at dække både store som små størrelser og gør samtidig vores bedste for, at kunne tilbyde lingeri, badetøj og kostumer i alle prisklasser - så alle ...

 8. Den elegante og delikate ‘Original Pearl’ kollektion er designet af den spanske designer Luis Álvarez. Luis står bl.a. bag den berømte ‘Classic Pearl Thong’, som blev verdens kendt fra afsnittet i Sex & The City, hvor Samantha får en smuk sort æske af Richard, som indeholder et par sorte blonde trusser med en pirrende og delikat perlesnor.

  The Pearl Thong blev yderst populær pga. perlesnoren på trusserne, som er designet til, at give en stimulerende følelse for kvinden, når hun bærer trussen.

   

  Designet for ...

 9.  

  At købe lingeri i gave til hende, sender et personligt, kærligt og meget bekræftende budskab. Det viser at du har et begær efter hende, at du finder hende meget attraktiv og ikke mindst, at du ikke kan få nok af hende.

  En gave særligt udvalgt til hende og delikat indpakket i silkepapir, viser at du har brugt tanker og tid på at finde lige netop denne personlige og særlige gave – det kan vi godt lide!

  Hvis ikke du har købt lingeri til hende fø...

 10. To ting der absolut ikke går hånd i hånd, er røde knopper i bikini linjen (også kaldet 'razor bumps') og frækt lingeri! 
  Kender du det, når du har købt et sæt lækkert undertøj eller en ny bikini, og gerne vil være helt fin og perfekt. Du barberer dig og kort efter kan du mærke denne her lidt brændende og ømme fornemmelse komme snigende - nogle gange værre end andre.. Det er slut nu!

  Vi har fået fingrene i '4 step ...

Desc
loading icon